Şevval Şahin soruları bilemedi, stüdyoyu terketti

Pandemi döneminde yaptıkları partilerle eleştirilen odağı olan Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin Sorgu Sual programına katıldı.

Her platformda “Türk olmakla gurur duyuyorum” diyen Şahin programda kendisine yöneltilen “Türk olmakla ilgili ne biliyorsunuz?” sorusuna “Bir Türk kadını benim için her zaman özgüvenli olmayı bilen, kendi ayakları üzerinde duran ve nereden geldiğini unutmayandır” diyerek yanıtladı.

5f9434c055428113e4804e4b

'ESKİDEN BİLİYORDUM'

Ünlü model programda kendisine yöneltilen “İstiklal Marşı’nı biliyor musunuz?”, “Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?”, “Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?” sorularına cevap veremeyerek zor anlar yaşadı. Şahin "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz" sorusuna "Biliyorum ama şu an aklıma gelmiyor" dedi.

“İstiklal Marşı’nı biliyor musunuz?” sorusuna ise "Eskiden biliyordum birinci sınıfı burada bitirdiğim için" dedi. Şahin'in gerilimi yüzüne de yansıdı. Stüdyodaki gerilimi daha fazla yönetemeyen Şevval Şahin stüdyoyu terk etti. 

Ekran Alıntısı

Bir süre sonra sakinleşerek stüdyoya geri dönen model program boyunca kendisine yöneltilen sorular karşısında zorlanmaya devam etti ve birçok soruyu yanıtsız bıraktı.

YORUM YAP
YORUMLAR