Sevgililer Günü’nün sembol çiftleri belli oldu

Binlerce kişi tarafından oylanan ‘2021'in Sevgililer Günü pırlanta çifti’ anketinde en çok oyu “Fahriye Evcen - Burak Özçivit” çifti aldı.

KizlarSoruyor tarafından geleneksel olarak her yıl seçilen ve bu yıl yedincisini yaptığımız KizlarSoruyor Bi’Bilen’i usta magazinci Bilal Özcan’ın danışmanlığında hazırlanan ve magazin gündemini belirleyen Sevgililer Günü anketlerimiz sonuçlandı.
YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Evli pırlanta çiftler ve bekar sembol çiftler olarak iki ana kategoride topladığımız anketlerimizde kazananlar, toplamda 5.000’den fazla KizlarSoruyor üyesinin oyuyla seçildi. 

‘2021'in Sevgililer Günü Pırlanta Çifti Fahriye Evcen - Burak Özçivit’ 

Evlilik aşkı körükler cümlesinin kanıtı Pırlanta çift anketinde kazanaaann oyların %36’sını toplayan Fahriye Evcen - Burak Özçivit çifti oldu! 

Ankette oyların yüzde 36’sını Fahriye Evcen - Burak Özçivit aldı. Yüzde 26 oy alan Anıl Altan - Pelin Akil’i yüzde 23 oy oranıyla Ceyda Düvenci & Bülent Şakrak takip etti. Oyların yüzde 16’sını Sinem Kobal - Kenan İmirzalıoğlu alarak dördüncü oldu. 

Ankette kız ve erkek dağılımında ise sonuç değişmedi; kızların yüzde 34’ü ve erkeklerin yüzde 37’si Sevgililer Günü’nün pırlanta çifti olarak Fahriye Evcen - Burak Özçivit’i seçti. 

‘2021'in Sevgililer Günü Sembol Çifti Hadise & Kaan Yıldırım’ 

Eros'un önlerinde ceket iliklediği, yılın Sevgililer Günü Sembol çift Hadise & Kaan Yıldırım oyların yüzde 48’ini toplayarak, yaklaşık 1500 kişinin oyuyla birinci oldu.

İkinciliği yüzde 32 oy alan Nesrin Cavadzade - Gökhan Alkan, üçüncülüğü yüzde 20 oy oranıyla Ebru Şahin - Cedi Osman , dördüncülüğü ise oyların yüzde 8'ini alan İdo - Yasemin Şefkatli çifti aldı. 

Ankette kızların %56’sı Hadise & Kaan Yıldırım’ı seçerken erkekler oylarını çoğunlukla Nesrin Cavadzade - Gökhan Alkan’ı seçerek kullandı.  

KizlarSoruyor hakkında:

Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD'de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur. Platformda kadın ve erkeklerin birbirlerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.   

  • KizlarSoruyor’da aylık 15 milyon tekil ziyaretçi  60 milyon sayfa görüntülüyor

  • 150 bin günlük paylaşım

  • %65 i 18-34 yaş aralığında Y ve millenial kuşağı

  • %56 kadın, %44 erkek kullanıcı

YORUM YAP
YORUMLAR