Serkan Çayoğlu yeni projesini böyle anlattı

Kendisi gibi oyuncu olan Özge Gürel ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturan Serkan Çayoğlu, 13 Ağustos'ta İtalya'da yapacakları düğünün hazırlıklarına devam ediyor.

Başarılı oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplayan Serkan Çayoğlu, Kiraz Mevsimi adlı dizide tanıştığı meslektaşı Özge Gürel ile geçtiğimiz ay dünyaevine girdi.

İtalya'da 13 Ağustos'ta düzenlenecek olan düğün için heyecanlı olan Serkan Çayoğlu, yeni projesi hakkında konuştu. Yakışıklı oyuncu düğünün hemen ardından İstanbul'a döneceğini ve yeni bir sinema filmine başlayacağını açıkladı.

Serkan Çayoğlu "İkimiz de aynı anda senaryolar okuyoruz. Hem düğün, hem proje okumak kolay olmadı. İtalya'da hayırlısıyla düğün heyecanını noktalayacağız. Balayına daha sonra gideceğiz. Filmle anlaştım, döndüğüm gibi hemen filme gireceğim. Onun stresi de var üzerimde... Daha sonra televizyona yeni işler de yapacağız" dedi.

NEJAT İŞLER KONUK OYUNCU

Bir yandan yeni sezon için dizi görüşmeleri de yapan Çayoğlu'nun filminin detayları belli oldu. Hikâyesi 80'li yıllarda geçen filmde Serkan Çayoğlu sevgilisi Gaye ile Bodrum'da takı işi yapan Hakan adlı bir gence hayat verecek. Senaryosunu Ümit Ünal'ın yazdığı filmde iki sevgili kendilerine emanet edilen Oregon adlı kaseti İstanbul'da sahibine teslim etmek için yola çıkacak ve filmde olaylar ondan sonra başlayacak.

Filmde Çayoğlu'na başrolde başarılı oyuncu Aslı İnandık eşlik edecek. Filmde ayrıca Nejat İşler de konuk oyuncu olacak. İşler, Orçun adlı 80'li yıllarda çok ünlü olan bir oyuncuya hayat verecek.

YORUM YAP
YORUMLAR