Serkan Çayoğlu eşi Özge Gürel'in ev halini anlattı: Gece uyumak bilmiyor

Geçtiğimiz haftalarda muhteşem bir düğünle dünyaevine giren Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel çifti magazin basını tarafından yakından takip ediliyor.

Kiraz Mevsimi adlı dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, hem Almanya'da hem de İtalya'da düğün yaptı.

Alem Dergisi'ne röportaj veren Serkan Çayoğlu, eşi Gürel'in gece uyumadığı için gündüz mutsuz uyandığını söyledi. Çayoğlu, Gürel'in ev halini şu sözlerle anlattı: "

Korku filmi izlemeye bayılıyor yarısını gözleri kapalı halde, sonra gece evin bütün ışıklarını yakıyor korkudan, rutinleri sevmiyor plan yaparken sıkılıyor, yani aslında benim tam tersim. Ama sonra bir bakıyorsun ilk kahvesini içtikten sonra enerjisine yetişemiyorsun. Her şeyi son dakikada inanılmaz hızlı çözüyor. Bıraksan dünyayı düzene sokacak gibi organizasyon yapıyor istediği zaman. Yani öyle pek birkaç cümleyle anlatılmıyor Özge, bazen kendinden çok etrafındakileri düşünüyor; sevdikleri mutlu olsun diye çok çabalıyor. Onu izlerken bile çok şey öğreniyorsun."

YORUM YAP
YORUMLAR