Serenay Sarıkayanın Hobileri!

Serenay Sarıkayanın Zaafları Neler! Hep Birlikte Okuyalım...

Serenay Sarıkaya hobileri nelerdir?

Serenay Sarıkaya oyunculuğunun yanında müziğe ve dans etmeye büyük önem veriyor. Hobilerini aslında işiyle birleştiriyor. Katıldığı programlarda şarkı söylerken görmüşsünüzdür. Milyonlarca izleyicisi olan Fi dizisinde danslarıyla, hayran kitlesini artırdı. Dizilerde sık sık şarkı söyleyen Serenay’ın sesi oldukça etkileyici.

Rahatlamak için genellikle yazmayı tercih eden Serenay, düzenli olarak günlük tutuyor ve şiir yazıyor. Seyahat etmek ve yeni yerler keşfetmek onun hayatında olmazsa olmazlardan. Gezmenin ve yeni yerler görmenin oyunculuğuna fayda sağladığını düşünüyor.

serenay sarıkaya ile ilgili görsel sonucu

Serenay Sarıkaya’nın büyük bir hayali var!

Kırılgan yapısına rağmen hayata hep pozitif bakan Serenay’ın en büyük hayali, en sevdiği yönetmen Woody Allen’ın bir filminde oynamak.

Ä°lgili resim

Bizce Serenay Sarıkaya, ekranların en kusursuz oyuncularından biri... Oyuncu demek az bile kalır! Elinden her iş geliyor... Oyunculuk desen oyunculuk! Ses desen ses! Güzellik desen zaten söylenecek söz yok... Her zaman her şeyden önce samimiyetiyle öne çıkan Serenay Sarıkayaya başarıların devamını diliyoruz...

Ä°lgili resim

 

YORUM YAP
YORUMLAR