Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkına dair tüm detaylar!

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı günlerdir magazin gündeminden düşmüyor. Aşkın karelerinin ortaya çıkmasının ardından peş peşe gelen açıklamalar ilgiyle takip ediliyor.

 

Defne Samyeli ile uzun süreli ilişkisine geçtiğimiz aylarda son veren Cem Yılmaz'ın adı, bir süredir Serenay Sarıkaya ile aşk dedikodularına karışıyordu. Dedikoduları ilk güçlendiren gelişme, ünlü komedyenin İbrahim Selim'in YouTube kanalına konuk olması ve 'Serenay'a dalıp gidiyorum' sözleri oldu. İlişkinin ilk karesi Yılmaz'ın, Alice Müzikali'nin 50. oyun kutlamasına katılmasıyla ortaya çıktı.
 

Dedikodular alıp başını giderken ikili, Atina sokaklarında yan yana görüntülendi. Bu fotoğraf gündeme damga vurdu.  

Daha Atina'daki yan yana kare gündemden düşmezken tatilden başka bir kare sosyal medyaya sızdı. Bu kez bir mekanda yakalanan Sarıkaya ve Yılmaz, meraklı gözlerden kaçamadı.  

Sarıkaya ile kısa süreli tatil yaptıktan sonra ülkeye dönen komedyen, kendisini görüntüleyenlere tepki gösterdi. Gergin olduğu gözlenen Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile ilgili soruları duyunca kendisini görüntüleyen kişiye "Sen kimsin birader?" dedi ve soruları yanıtsız bıraktı.  

Yılmaz'ın ardından Sarıkaya da İstanbul'a döndü. Komedyenin aksine oyuncudan beklenen itiraf geldi. Sarıkaya, Cem Yılmaz’la ilgili sorulara “Ne söyleyeyim ki her şey gördüğünüz gibi” diyerek aşk iddialarını doğruladı.  

Daha sonra objektiflere yansıyan Cem Yılmaz, aşk sorularıyla ilgili "Çok şahane bir hayatım var. Atina tatili güzel geçti" diyerek haberleri kabullendi. 

Ayrıca komedyen, magazin muhabirlerinin "Daha önce katıldığınız programda Jennifer Lawrence için '29 yaşında bana küçük gelir' demiştiniz. Serenay Hanım 28 yaşında" şeklindeki sorusu üzerine, "Nüfus Müdürlüğü'nden misin sen?" sözleriyle yaş sorularını geçiştirdi.  

Öte yandan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın aşkının ortaya çıkmasının ardından gözler komedyenin eski sevgilisi Defne Samyeli'ye çevrildi. Konuyla ilgili olarak Samyeli, "Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem sonra bu konuyla ilgili konuşuruz" dedi.  

Samyeli'nin sosyal medya hesabından Cem Yılmaz ile birlikte olan fotoğraflarını kaldırmaması da dikkat çekti.  

Son olarak da Serenay-Cem-Defne üçlüsüyle ilgili sürpriz bir detay ortaya çıktı. Sarıkaya'nın, Cem Yılmaz ile Defne Samyeli aşk yaşarken çektikleri bir videoyu beğendiği görüldü. Bu detayın ardından tarafların ne açıklama yapacağı merak edildi.  

YORUM YAP
YORUMLAR