Serenay Aktaş'ın Açıklamaları Tartışma Yarattı!

Eski kadın futbolcu Serenay Aktaş, erkekler ile ilgili yaptığı yorumla tartışma yarattı.

25 yaşındaki eski futbolcu Serenay Aktaş, Survivor'daki performansıyla adını iyice duyurmayı başarmıştı. 

 Erkekler ile ilgili yaptığı açıklamayla gündeme gelen Aktaş şunları söyledi: "Birçok yakışıklı erkek çöp gibi, vücutlarını şişirince sanırım beyinleride küçülüyor." 

 Geçen yıl Fransız model Charlie ile aşk yaşadı. Sonrasında Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Aktaş, arkadaş olduklarını söyledi.

Haberimizin detayları için videomuzu izleyebilirsiniz. (İkinci Sayfa) 

Serenay Aktaş Kimdir?

1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul, Bakırköy’de doğmuştur. Babası sinema makinisti, annesi ise aşçıdır. Bir abisi vardır. Henüz okuldayken tiyatro ile ilgili çalışmalarda yer aldı.

15 yaşında Zeytinburnuspor‘da kadın futbol takımında lisanslı olarak İki sezon görev alan yetenekli bir futbolcu, daha sonra İki sezon Fatih Vatan Lisesi’nde futbol oynadıktan sonra en son olarak bir sezon 1207 Antalyaspor’da kadın futbol takımında görev yaptı.

serenay aktaş kimdir ile ilgili görsel sonucu

Bir ajans sahibi Facebook’tan fotoğraflarıı görmüş. Futbol oynaması ve fiziği dikkatini çekmiş. Serenay Aktaş ile iletişime geçti. İlk olarak ‘Kanıt‘ dizisinde oynadı. Bunu ‘Umut Yolcuları’, ‘Türk Malı’, ‘Âlemin Kralı’, ‘Yahşi Cazibe’, ‘Kalbim Seni Seçti’ takip etti. Aynı zamanda reklamlarda da rol aldı.

The Actors Studio’dan Alpacino‘nun oyuncu koçu Tom Brangle‘ın kamera önü oyunculuğu üzerine düzenlediği, üç gün süren work shop’a katıldı.

serenay aktaş kimdir ile ilgili görsel sonucu

Televizyon ekranlarında oynayan başrollerinde Halit Ergenç, Meryem Uzerli ve Mehmet Günsür gibi isimlerin yer aldığı başarılı dizi 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Ayşe Hatun' karakterini canlandırmıştır.

serenay aktaş muhteşem yüzyıl ile ilgili görsel sonucu

014 yılının ocak ayında gösterime giren 'Çılgın Dershane 3' sinema filminde Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazel, Boğaç Aksoy, ve Okan Karacan ile başrolü paylaştı. Sibel Tüzün‘ün konuk oyuncu olduğu filmin yapımcısı Faruk Aksoy'dur.

Serenay Aktaş, 2014 yılında yapılacak olan Survivor yarışmasına Acun Ilıcalı‘nın teklifine evet dedi.

serenay aktaş survivor ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAP
YORUMLAR