SERDAR ORTAÇ'IN DÜĞÜNÜ KONUŞULMAYA DEVAM EDİYOR!

SERDAR ORTAÇ CHLOE LOUGHNAN ÇİFTİ ÖNCEKİ AKŞAM BEBEK'TE BULUNAN CHİLAİ ADLI RESTORANDA 60 KİŞİLİK ARKADAŞ GRUBUNA YEMEK VERDİ.

Geçtiğimiz hafta Suada'da gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine giren Serdar Ortaç - Chloe Loughnan ikilisi önceki akşam Bebek'te bulunan Chilai adlı restoranda 60 kişilik arkadaş grubuna yemek verdi.

 

Chloe'nin yakın arkadaşlarından oluşan grup yemekten sonra sabahın ilk ışıklarına kadar aynı mekanda eğlendi.

 

Serdar Ortaç ve eşi Chloe bir ara yeni satın aldıkları kırmızı BMW model araçlarına giderek, bagajdan bir takım eşyaları alıp, mekan içine taşıdılar.

 

Bu sırada gazeteciler ile röportaj yapan ikili Demet Akalın'ın Serdar Ortaç hakkında yaptığı "Cimri" açıklamasına da yanıt verdi.

 

Ortaç, "Demet'e o konuda bir şey diyemem. Chloe o zaman bana çok ısrar etmişti bir şeyler hediye etmemiz için ama ben takmadım. Zamanlarımız uyuşmadığı için öyle bir durum olmuştu. Yoksa ben cimri birisi değilim. Beni tanıyan iyi tanır" dedi.

 

"Papaz ya da rahip yoktu"

 

Düğünlerinde nikahlarını bir papazın kıydığı yönünde çıkan haberlere Serdar Ortaç "Düğünümüzde papaz ya da rahip yoktu. Sadece Chloe'nin stilinde (Hristiyanların sorduğu sağlıkta, mutlulukta, iyi günde gibi..) memur sorular sordu. Herhangi bir papaz yada rahip durumu söz konusu değildi" şeklinde yanıt verdi.

 

MİLLİYET

YORUM YAP
YORUMLAR