SERDAR ORTAÇ İKİ ATEŞ ARASINDA KALDI!

ÜNLÜ POPÇU SERDAR ORTAÇ, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE TEK BAŞINA İSTİNYE PARK'TA GÖRÜNTÜLENDİ. SERDAR ORTAÇ, HANDE YENER VE DEMET AKALIN'I BARIŞTIRACAĞI HABERLERİNE AÇIKLIK GETİRDİ.

Serdar Ortaç, Hande Yener ve Demet Akalın'ı barıştıracağı haberlerine açıklık getirdi: "Kimsenin küs olmasını istemem. Belki küs değiller; ne yaşadılar bilemeyiz, o yüzden karışamam..."

 

Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde tek başına İstinye Park'ta görüntülendi.

 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ortaç, Milli Takım'a şarkı yapmasıyla ilgili şunları söyledi: "Tarkan daha önce yapmıştı, Kıraç da yaptı. Athena'nın yaptığı da iyiydi. Hepsi çok başarılı şarkılar yapmıştı. Bu sefer şans bana güldü ve ben yaptım. Bir gün Chloe ile burada oturuyordum ve Mustafa Çağlar ile karşılaştık. Ayaküstü konuştuk ve bana Fatih Terim'in bir sözünü söyledi ve 'Buna şarkı yapabilir misin?' dedi. Ben de iki hafta içinde yazarak ona dinlettim. O da federasyona gönderdi, onlar da beğendi."

 

Yılbaşında Kıbrıs'ta sahneye çıkacak olan ve aynı gece 3G teknolojisiyle Hande Yener'in Etiler'deki konserine dahil olacak olan Ortaç, "Çok büyük bir proje oldu, çok uğraşıldı" dedi.

 

Bu arada ezeli rakipler Hande Yener ve Demet Akalın'ı barıştıracağı yönündeki haberlerle ilgili de şu yorumu yaptı: "Kimsenin küs olmasını istemem ama karışmasam iyi olur. Herkesin kendi inisiyatifi. Belki de küs değiller; ne geçti aralarında bilemezsin, o yüzden ben karışmayayım."

YORUM YAP
YORUMLAR