SENİN BABAN ŞOFÖRDÜ!

ÜNLÜ OYUNCU NESLİHAN ATAGÜL'ÜN GÜNGÖREN'DEKİ EVİNDE YAPAYALNIZ VEFAT EDEN BABASININ KOMŞULARI, RAHMETLİNİN SAĞLIĞINDA YAKINLARI TARAFINDAN İHMAL EDİLDİĞİNİ İDDİA ETTİLER...

ADAMCAĞIZ YAPAYALNIZ VEFAT ETTİ!

 

Neslihan Atagül'ün otobüs şoförü babası Yaşar Şener Atagül, evinde fenalaşıp yaşamını yitirdi. Cenaze töreninde bazı komşuları, 'Babasıyla ilgilenmedi. Hiç babasının yanına gidip gelmedi' dedikleri genç oyuncuya tepki gösterdi.

 

Oyuncu Neslihan Atagül'ün babası Yaşar Şener Atagül(56), arkadaşları tarafından kaldırıldığı hastanede vefat etti. Olay sonrası mahalle karıştı. Otobüs şoförlüğü yapan babanın yakın arkadaşları, ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ü babasına ilgi göstermemekle suçladı. İçlerinden biri Şener Atagül’ün evinde yapayalnız fenalaştığını ve tesadüfen kendisine ulaştıklarını belirterek şunları söyledi:

 

‘Şener'den haber alamayınca evinin kapısını kırdık içeri girdik. Hastanedeyken ailesine haber verdik, ilgilenmediler. Neslihan arkadaşıyla hastaneye gelip 10 dakika kaldı, gitti. Şener'le hiç ilgilenmiyorlardı, bu durum bizi rahatsız etti.’ 

 

Öte yandan Şener Atagül’ün bir komşusu da rahmetliyi çok eskiden beri tanıdığını belirterek, “Çok iyi bir insandı. Hanımından ayrıydı. Bu kızın sonradan oyuncu olduğunu duyduk. O çevreler farklı ya, şoför kızı olduğu bilinsin istemiyordu herhalde ki hiç babasına uğramazdı. Senin baban şoför kızım, baban gurur duyulacak bir insandı."

 

Neslihan Atagül'ün menajeri ise ünlü oyuncuyla ilgili iddiaları reddetti. Güzel oyuncu Neslihan Atagül, babasının cenaze töreni boyunca göz yaşlarını tutamadı.

YORUM YAP
YORUMLAR