Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları kimler?

Sen Çal Kapımı güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla ekranlara merhaba demeye hazırlanıyor.

Fox ekranlarında yayınlanmaya başlanacak yeni dizlerden romantik komedi türündeki ‘Sen Çal Kapımı’ için geri sayım başladı.

Oyuncu kadrosunda Hande Erçel, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter gibi isimlerin yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte Sen Çal Kapımı dizisi 1. bölüm fragmanı izleme ekranı ve dizinin oyuncu kadrosu…

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCULARI KİMLER?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin başrolde

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e; dizide Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimler eşlik edecek.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam etmektedir. 2011-2013 yıllarında 3mota oyunculuk atölyesinde eğitimine başladı,eş zamanlı Tiyatro Kedi'de oyun asistanlığı yaptı.

Hande Erçel, 2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan‘da düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu. Oyunculuğa 2014 yılında “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı diziyle basladi. 2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı.

Hande Erçel, 2015 yılında “Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakterini canlandırmıştır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

2017-2020 arasında Harika Uygur chubbuck atölyesi, Merve Taşkan oyuncu koçu, İbrahim Çiçek tiyatro yönetmeni-koç ile eğitimini hala sürdürmektedir.

Hande Erçel'in Oynadığı Diziler

Sen Çal Kapımı / Eda Yıldız / 2020
Azize / 2019
Halka / Müjde Akay / 2018
Siyah İnci / Hazal / 2017
Aşk Laftan Anlamaz / Hayat Uzun-Sarsılmaz / 2016-2017
Güneşin Kızları / Selin Yılmaz-Mertoğlu / 2015-2016
Hayat Ağacı / Selen Karahanlı / 2014
Çılgın Dersane Üniversitede / Meryem / 2014
Çalıkuşu / 2013 / Zahide
Tatar Ramazan / 2013

KEREM BURSİN KİMDİR?

Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 2000 yılında babasının işleri dolayısıyla önce İskoçya'ya ardından 2002 yılında on beş yaşındayken ABD'ye taşınıp Teksas'a yerleşti. Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.

Liseyi Teksas’da bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Boston'a taşındı ve Emerson College’da oyunculuk eğimi aldı.

Üniversite bittikten sonra da Los Angeles'a taşındı oyunculuk yapmaya başladı. Her yıl yaz tatillerinde Türkiye’ye anneannesinin yanına geldi. Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten iki yıl oyunculuk eğitimi aldı. Kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Türkiye’de de oyunculuk yapmaya başladı.

Kerem Bürsin ilk olarak 2013 yılında yayınlanan “Güneşi Beklerken” isimli dizide başrolde yer aldı. Emre Kınay ve Hande Doğandemir ile oynadığı dizi oldukça ilgi çekti ve ardından 2014 yılında Çağan Irmak’ın yönettiği “Unutursam Fısılda” adlı sinema filminde Mehmet Günsür, Hümeyra, Farah Zeynep Abdullah gibi isimler ile başrolü paylaştı.

2017 yılının başında ekranlara gelmeye başlayan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi kadrosunda da Ali Smith karakteri ile yeniden başrol oynamamıştır.

Kerem Bürsin şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Muhteşem İkili adlı dizide Mustafa Kerim Can nam-i diğer MKC karakterine hayat vermektedir. Kerem Bürsin 1.79 metre boyunda, 72 kilo ve İkizler burcudur.

Kerem Bürsin'in rol aldığı diziler ve filmler:

2006 – Rozar Man (Macalester) (Sinema Filmi)
2006 – Thursday (Grauss) (Sinema Filmi)
2007 – The Architec (Craig Belmont) (Sinema Filmi)
2008 – Killian (Lennox) (Sinema Filmi)
2010 – Sharktopus (Andy Flynn) (Sinema Filmi)
2010 – Kiss of Death (Sinema Filmi)
2013 – The Living Death (Sinema Filmi)
2013 – Palace of the Damned (Adam) (Sinema Filmi)
2013 /2014 – Güneşi Beklerken (Kerem) (TV Dizisi)
2014 – Ulan İstanbul (Yiğit) (Sinema Filmi)
2014 – Unutursam Fısılda (Erhan) (Sinema Filmi)
2014 – Şeref Meselesi (Yiğit) (TV Dizisi)
2017 – Bu Şehir Arkandan Gelecek (Ali) (TV Dizisi)
2018 – Can Feda (Onur Keskin) (Sinema Filmi)
2018 – Yaşayamayanlar (İnternet Dizisi)

SEN ÇAL KAPIMI KONUSU

Çekimlerinin Haziran'da İstanbul'da başlaması planlanan romantik komedide hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.


Şimdiden çok konuşulan “Sen Çal Kapımı” için hazırlıklar son hız devam ediyor.

KÜNYE
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ
YAPIM ŞİRKETİ: MF Yapım
YAPIMCI: ASENA BÜLBÜLOĞLU
GENEL KOORDİNATÖR: NEVİN AYAZ
YÖNETMEN: ENDER MIHLAR
SENARYO: AYŞE ÜNER KUTLU
UYGULAYICI YAPIMCI: ZEYNEP BİLGİÇ
MÜZİSYEN: AYTEKİN ATAŞ
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: ÖZGÜR DEMİR
SANAT YÖNETMENİ: SERKAN ÖZER
STYLING (STİL DANIŞMANI) : NESRİN AYAZ
HANDE ERÇEL STYLING (STİL DANIŞMANI): NİLAY KOÇAK MERAL
KOSTÜM SORUMLUSU: VENHAR KÖMÜR

YORUM YAP
YORUMLAR