Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın Nikah Şahidi Hangi Ünlü İsim Olacak?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, evlilik hazırlıklarına başladı.

İstanbul'un en lüks otellerinden birinde gerçekleşmesi planlanan düğünün tarihi de belli oldu. 
28 Ekim akşamı düzenlenecek düğün töreninde bir de Demet Akalın sürprizi yaşandı. Aralarından su sızmayan Akalın ve Ciğerci'nin düğün için sözleştiği, Demet Akalın'ın bu düğünde nikah şahidi olacağı öğrenildi.

Selin Ciğerci Kimdir?

Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada ‘Bebek Okan’ adıyla ünlenmişti. 3 yıl önce geçirdiği ameliyat ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştirdi. Verdiği bir röportajda ailesinin cinsiyet değiştirmesini istemediğini ve babasının ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi olduğunu belirten Selin Ciğerci, DJ'lik yaparak hayatını sürdürmektedir.

Bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout'a katıldı. Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen sosyal medya fenomeni, bugüne kadar milletvekili, ünlü futbolcu ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu ifade etmişti. 

Gökhan Çıra Kimdir?

1996 yılında Tokat'ta doğdu. 

Gökhan Çıra  futbola Galatasaray alt yapısında başladı. Galatasaray U19ve U21 takımlarında forma giyen Gökhan Çıra; Beylerbeyin'de de forma giydi.

Forvet ve sol kanat pozisyonunda oynayan Gökhan Çıra şu sıralar 3. lig 2. grupta mücadele eden Diyarbakırspor'da forma giyiyor.

 

YORUM YAP
YORUMLAR