Selen Görgüzel'den Cem Yılmaz'ı mutlu edecek sözler: 'Bu bir canlıyı enayi yerine koymaktır'

Selen Görgüzel eski eşlerinden nafaka alan hemcinslerine sert ifadeler kullandı.

Son olarak yaptığı asgari ücretle çalışan kişilere karşı sözleri ile büyük tepki çeken ve bu sözlerinden dolayı özür dileyen oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, çok tartışılacak bir açıklamaya daha imza attı. 2. Sayfa programına konuk olan Selen Görgüzel, eşlerinden nafaka alan isimleri şu sözler ile eleştirdi:

"Kadın çalışmıyordur, yapabilecek bir iş gücü yoktur... Ya da fiziki şartları el vermiyordur, ya da eşi onu çalıştırmamıştır... O zaman tabi ki erkeğin sorumluluğu var."

"Eski eşinden hala para almaya çalışıyorsun ama hayatında başka biri var... Bana çok adaletsiz ve saçma geliyor. Tabii ki baba yapması gerekeni yapmalı ama bu yapması gerekenin üzerine çıkan şey saçmalık."

"BU BİR CANLIYI ENAYİ YERİNE KOYMAK"

*Bir çocuk sadece babaya aitmiş gibi, bakıyorum her şeyi babalar hallediyor kadın da geziyor... Bu kadın hakları, kadın eşitliği değil bu bir canlıyı enayi yerine koymak."

Magazin dünyasında son dönemde Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, nafaka davası dolayısı ile gündeme geliyorlar. Cem Yılmaz, dolar cinsinden verdiği nafaka TL cinsine çevrilmesini istiyor.

YORUM YAP
YORUMLAR