SEKS HAKKINDA BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN: İLİŞKİDEN SONRA KADINLARIN BACAĞINI YUKARI KALDIRMASI!

UZMANLAR, KADINLARIN HAMİLE KALMALARININ, ZANNETTİKLERİ GİBİ SEVİŞME ESNASINDAKİ POZİSYONLARIYLA YA DA SEVİŞMEDEN SONRA BAZI YALAN YANLIŞ BİLGİLERİ UYGULAMALARIYLA İLGİLİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ...

UZMANLAR AÇIKLIYOR: HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRDIĞI SANILAN SEKS POZİSYONLARI BİRER ŞEHİR EFSANESİ!

 

Kadınların nasıl hamile kaldığı hala bir muamma. Geleneksel yöntemler hala tavsiye edilirken, Allan Pacey isimli üreme profesöründen ezber bozan bir çıkış geldi. 

 

Hamile kalmayı kolaylaştıran seks pozisyonlarını şehir efsanesi olarak niteleyen Sheffield Üniversitesi'nden Allan Pacey, Helsinki'deki doğurganlık konferansında çok önemli açıklamalar yaptı. 

 

Pacey'in iddiasına göre, her pozisyonda kadınlar hamile kalabilir, özellikle bir pozisyona yoğunlaşmak sonuç alınmasını zorlaştırabilir.

 

SEKS HAKKINDA YANLIŞ BİLİNENLER

 

Pacey'in konuşmalarından satırbaşları şöyle:

 

"Kadınlar bütün pozisyonlardan hamile kalabilecek şekilde yaratılmışlardır. Özellikle bir pozisyonu denemek ve bunun bir süreç olarak gerçekleştiğini düşünmek yanlıştır.

 

Bebek yapmak belirli bir süreç içerisinde ilerlemez. Herhangi bir pozisyonda birliktelik sağlandıktan sonra spermler 10 dakika içinde fallop tüpüne ulaşır ve biraz da şans yaver giderse kadın hamile kalır.

 

İlişkiden sonra kadınların bacaklarını yukarı kaldırmaları da gerekmez. Bu da bir şehir efsanesidir.”

 

Konferanstaki bir diğer konuşmacı olan Leeds Üniversitesi'nden Profesör Doktor Adam Balen ise, "Söyleyebileceğim tek şey, eğer hamile kalmak istiyorsanız çok fazla seks yapın. Seksi ne zaman yaptığınız önemli değil. Eğer fizyolojik bir problem yoksa, çok fazla seks yaparak hamile kalınabilir" ifadelerini kullandı

YORUM YAP
YORUMLAR