Sefa Doğanay: Aleyna Tilki'ye rakip olacağım!

Yaptığı taklitler ile herkesi eğlendiren başarılı komedyen Sefa Doğanay, geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Markalar Sokağı'nda ki dünyaca ünlü mağazaları dolaşırken gazetecilerin objektiflerine yakalanan Doğanay, kendisini görüntüleyen muhabirler ile ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Avrupa turnesinden yeni döndüğünü söyleyen genç komedyen yeni projelerin müjdesini verdi. Sahnede ve sosyal medyasında canlandırdığı Pelinsu karakteri ile bir single projesi olduğunu dile getiren Doğanay "Ekonomik olarak hiç bir beklenti içerisinde olmayacağım ama gençlerin seveceğine emin olduğum bir single projem var.

Aleyna'ya rakip olacağım." dedi. Yakın zaman da stüdyoya girip şarkıyı okuyacağını ve özellikle gençlerin çok seveceği bir single ile çok yakında karşılarında olacağını söyledi. Muhabirlerin bir film projesi var mı sorusuna ise

"Onunla alakalı da bir sürprizimiz var yine canlandırdığım bir karakter var. "Neriman abla" karakteri de takipçilerim tarafından çok seviliyor, onunla alakalı yazdığım ve şuan hazır olan bir senaryo var.

Bir yapımcı ile toplantı gerçekleştirdik, bu sezon onu da çekme ihtimalimiz var." dedi.  Kısa süren sohbetin ardından alışveriş turuna kaldığı yerden devam eden Sefa Doğanay zaman zaman yanına gelen hayranları ile de ilgilenip, fotoğraf isteklerini geri çevirmedi. 

SEFA DOĞAN AY KİMDİR?

30 Eylül 1992 doğumlu Sefa Doğanay 2011 senesinde katılmış olduğu Yetenek Sizsiniz yarışmasında yapmış olduğu taklitler ile büyük beğeni toplamış ve yarışmayı kazanarak kendisini tüm Türkiye'ye tanıtmıştır. Yarışmanın ardından dizi ve programlarda yer alan Sefa Doğanay 3 kardeş'in en büyüğüdür.

sefa doğanay sözcü ile ilgili görsel sonucu

2011’DE BİRİNCİ OLDU

Taklit yeteneğini çok küçük yaşlarda keşfeden Sefa, izlediği tüm sanatçıların taklitleri yanı sıra çevresinde bilinen ve tanınan kişileri de taklit ederek herkesin sempatisini kazandı.

2011 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında birinci olarak tüm Türkiye'de tanınmıştır.

2011 yılında Acun Ilıcalı yapımcılığında yapılan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında birinci olan başarılı şovmen, 250 bin TL ödülü kazanmıştır.

YORUM YAP
YORUMLAR