SEDA SAYAN'DAN AŞK MESAJI

SEDA SAYAN, 4 YIL ÖNCE SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIĞI VE BİR ZAMANLAR 'ÇALIŞANIMIZ' DİYE BAHSETTİĞİ ERKAN ÇELİK'E 14 ŞUBAT NEDENİYLE YATAK ODASININ AYNASINA ROMANTİK BİR AŞK MESAJI YAZDI.

SEDA SAYAN'DAN SEVGİLİSİNE AŞK MESAJI!..

 

Seda Sayan, 4 yıl önce sosyal medyadan tanıştığı ve bir zamanlar 'çalışanımız' diye bahsettiği Erkan Çelik'e 14 Şubat nedeniyle yatak odasının aynasına romantik bir aşk mesajı yazdı.

 

Seda Sayan kendisinden 23 yaş küçük Gaziantepli sevgilisi Erkan Çelik'e 14 Şubat Sevgilililer Günü'nde çok özel bir sürpriz yaptı. Sayan'ın sosyal medyadan tanıştığı ve İstanbul'a gelip müzik dünyasının içinde yer almasını sağladığı Çelik, sabah uyandığında yatak odasının aynasında gördüğü aşk mesajıyla duygulandı. Sayan, aynaya göz kalemiyle "4 yıl önce bugüne kadar hiç anlamı yoktu. Sevgililer Günü'müz kutlu olsun aşk. Seni seviyorum" yazdı.

 

7. nikah yolda

 

Seda Sayan'ın 7. kez nikah masasına oturmayı planladığı konuşulan Çelik ise sevgilisinin bu romantik mesajının görüntüsünü instagram'dan yayınlayıp altına "Ben de seni seviyorum" yazdı.

 

Takipçileri çifte mutluluk mesajı yolladı. Geçen yaz Seda Sayan'ın 7. kez nikah masasına oturduğu iddia edilmişti. Ancak daha sonra şarkıcının Çelik'le resmi nikah yerine şimdilik imam nikahı kıydıkları gündeme gelmişti.

 

 

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR