Seda Sayan: Tecavüz değil, aldatma!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve yakın dostu Seda Sayan arasında yaşanan 'kirli geçmiş' kavgası magazin gündemine bomba gibi düşerken ikili arasında yeni bir gelişme yaşandı.

Mehmet Ali Erbil'in Seda Sayan hakkında 'Geçmişi temiz olsa iftar programı da sunardı. Televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor' sözlerinin ardından yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi.

Seda Sayan, 'Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır. Ayrıca bu olay da benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin, ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin' çıkışıyla büyük ses getirmişti.

Erbil de kendisini 'Ben Mehmet Ali Erbil; Hepinizin bildiği tanıdığı... Evet, sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarımın zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı.' sözleri ile savunmuştu.

Tüm yaşananlar yakından takip edilirken Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'dan özür dilerken 'Seda benim kardeşimdir. İlaçların tesiriyle bir yanlış yaptım. Özür dilerim. Aramıza kimse giremez' ifadelerini kullandı.

Seda Sayan da Erbil'in hamlesine tepkisiz kalmadı ve 'tecavüz' düzeltmesinde bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Seda Sayan, 'Şahsıma yapılan ağır hakaretlerden sonra öfkeyle ayrılık sebebi olan aldatmayı tecavüz diye yanlış dile getirdim. İftira değil yanlış açıklama oldu' ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR