Sakla Beni ile eleştirilen Uraz Kaygılaroğlu'nun hafızalara kazınan rolleri

Sakla Beni dizisinde hayat verdiği Mete karakteri ile izleyici karşısına çıkan Uraz Kaygılaroğlu büyük beğeniyle takip ediliyor

Sakla Beni ile eleştirilen Uraz Kaygılaroğlu'nun hafızalara kazınan rolleri

Şimdilerde Star TV'de ekrana getirilen senaryosu ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Sakla Beni dizisinde hayat verdiği Mete karakteri ile izleyici karşısına çıkan Uraz Kaygılaroğlu büyük beğeniyle takip ediliyor. Verdiği fazla kiloların ardından kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Uraz Kaygılaroğlu'nun hafızalara kazınan rollerini sizin için derledik.

Sakla Beni ile eleştirilen Uraz Kaygılaroğlu'nun hafızalara kazınan rolleri

 

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrollerinde yer aldığı Star TV'de yayınlanan Sakla Beni dizisi yayınlandığı ilk bölümü ile büyük ses getirdi. Sakla Beni'de varlıklı bir ailenin oğlu olan Mete'yi canlandıran Uraz Kaygılaroğlu performansı ile alkış topladı.

İncila ile yıllar sonra karşılaşınca hayatı alt üst olan Mete'ye hayat veren Uraz Kaygılaroğlu bugüne kadar ses getiren projelerde rol aldı. 

İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun bugüne kadar kadrosunda yer aldığı projeler ve hafızalara kazınan karakterleri...

 

ES ES

 

PİS YEDİLİ/ CANBURGER

Show TV'de 2011-2014 yılları arasında yayınlanan "Pis Yedili" dizisinde hayat verdiği "Canburger" karakteri ile Uraz Kaygılaroğlu'nun yıldızı parladı.

YEDİ GÜZEL ADAM /ADİL ERDEM BAYAZIT

Türk edebiyatında önemli yerleri bulunan olan Cahit Zarifoğlu, Mehmet Akif İnan, Adil Erdem Bayazıt, Rasim Özdenören, Ali Kutlay, Nuri Pakdil ve Alâeddin Özdenören'in hayatlarını konu edinen "Yedi Güzel Adam"da Adil Erdem Bayazıt karakterini canlandırdı.

SEFİRİN KIZI / GEDİZ IŞIKLI

Yakışıklı oyuncu, Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı'nda "Gediz" karakterini canlandırdı.

ÜÇ KURUŞ/ KARTAL ÇAKA

Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın rol aldığı 2021'de yayınlanan ve tek sezon olarak izleyici karşısına çıkan "Üç Kuruş" dizisinde rol aldı.

ERŞAN KUNERİ/ İBRAHİM TUMTUM

ELTİLERİN SAVAŞI/ FATİH

AŞIK SHAKESPEARE

YORUM YAP
YORUMLAR