ROL ARKADAŞLIĞI AŞKA DÖNÜŞTÜ

GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİNDE BAŞ ROLLERDE OYNAYAN HANDE ERÇİL İLE TOLGA SARITAŞ'IN AŞK YAŞADIKLARI ORTAYA ÇIKTI... DİZİDE 'SELİN' VE 'ALİ' KAREKTERLERİNİ CANLANDIRAN SEVGİLİLER İLİŞKİLERİNİ SET ARKADAŞLARINDAN BİLE GİZLİYORLAR...

GAZETECİLERİN OLMADIĞI YERLERDE GEZİYORLAR

 

'Güneşin Kızları' dizisinin genç ve ilgi gören oyuncuları Hande Erçel ile Tolga Sarıtaş'ın sette başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü konuşuluyor.

 

Aynı dizide rol alan Tolga Sarıtaş ile Hande Erçel'in flört ettiği söyleniyordu. İkili 'Sadece arkadaşız' diyordu ama bu arkadaşlık sonunda aşka dönüştü.

 

Posta'nın haberine göre Hande Erçel ile Tolga Sarıtaş, ilişkilerini dizi ekibinden bile saklıyor. Çift, muhabirlerin kapısında beklediği kafelerden uzak duruyorlar.

 

Bu sezona damga vuran ikili Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş aşk yaşıyor. Güneşin Kızları dizisiyle reytinglerde lider olan Ali ve Selin karakterini canlandıran ikili artık aşklarını gizlemeye çalışsa da kulaktan kulağa yayılıyor.

 

22 yaşındaki Hande Erçel Bandırma’dan İstanbul'a geldi. Mimar Sinan Üniversitesi mezun oldu. Hande Erçel ilk olarak Azerbaycan Miss güzellik yarışmasında tanındı ve orada 2. oldu. Tolga Sarıtaş ise sevgilisinden 2 yaş büyük. 

YORUM YAP
YORUMLAR