Rita Ora'dan beklenen itiraf geldi!

Taika Waititi ile geçtiğimiz yıl nişanlanan Rita Ora cephesinden gelen haber gündeme bomba gibi düştü. Bir programa katılan Rita Ora, Taika Waititi ile gizlice evlendiğini doğruladı.

2021 yılında aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı Rita Ora ile yönetmen Taika Waititi, geçtiğimiz yıl evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü çift nişanlanarak hayranlarını heyecanlandırdı. Geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf yayınlayan Rita Ora, "Hafta sonu boyunca Paris'ten sevdiğim ve paylaşmayı tamamen unuttuğum anlar..." notunu düştü. Alyansı ile dikkat çeken ünlü şarkıcının gizlice evlendiği iddia edilmişti.

'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' adlı programa katılan Rita Ora, iddiaları doğruladı ve eşinin aldığı nişan yüzüğünü de göstermeyi ihmal etmedi.

Ora, "Kocam bu yüzüğü alırken iyi bir iş çıkardı. Ne istediğinizi bilirsiniz ve ben bu kişiyle birlikte olmak istediğimi gerçekten bildiğimi hissettim. Sadece her şeyin gerçekten doğru hissettirmesini istedim. Bu yüzden onu dükkâna götürüp tam olarak hangi yüzüğü istediğimi göstermiş olabilirim." dedi.

  •  
YORUM YAP
YORUMLAR