Rita Ora kuralları çiğnedi, kovuldu!

İngiliz şarkıcı Rita Ora karantina kurallarını ihlal edince jüri üyesi olduğu yarışma programından atıldı.

Ünlü şarkıcı Rita Ora karantina kurallarını hiçe sayınca tepkiler peş peşe geldi. İngiliz asıllı şarkıcı Rita Ora 30'uncu yaş doğum günü kutlamaları nedeniyle karantina kurallarını ihlal etmişti.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Londra'daki ünlü bir restoranda 30 arkadaşıyla bir araya gelerek 30'uncu doğum gününü kutlayan Rita Ora, tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kalmıştı.

Londra'daki ünlü bir restoranda 30 arkadaşıyla bir araya gelerek 30'uncu doğum gününü kutlayan Rita Ora, tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kalmıştı. Ora'nın düzenlediği partide aralarında ünlü model Cara Delevingne ve ablası Poppy'nin de yer aldığı davetliler, o gece çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

Ora, tepkiler üzerine, doğum günü partisi için, "Ciddi ve affedilemez bir hata" ifadesini kullanırken, "Karantinadan çıktığımıza ve bunun sorun olmayacağına dair yanlış görüşle alınan bir karar oldu" ifadesini kullanmıştı.

YARIŞMA PROGRAMI JÜRİLİĞİNDEN KOVULDU

Rita Ora karantina kurallarını ihlal edince ITV kanalında jüri üyesi olduğu yarışmadan da kovuldu. Yerine Güney Afrika asıllı dansçı Oti Mabuse getirildi. Ora, bu yıl Avustralya'daki şarkı yarışmasında jüri üyesi olacak. 

YORUM YAP
YORUMLAR