RIDVAN DİLMEN’E SÜRPRİZ TEKLİF!

PTT 1’İNCİ LİGİ’NDE SEZON BAŞINDA ŞAMPİYONLUK HEDEFLEMESİNE RAĞMEN İLK YARIYI 13 PUANLA SON SIRADA TAMAMLAYAN KARŞIYAKA, YENİ KULÜP BAŞKANINI YARIN SEÇECEK. HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN...

PTT 1'inci lig ekiplerinden Karşıyaka, yeni kulüp başkanını yarın seçecek. Kongre öncesi Rıdvan Dilmen'in ismi de sürpriz bir şekilde gündeme geldi.

 

PTT 1’inci Ligi’nde sezon başında şampiyonluk hedeflemesine rağmen ilk yarıyı 13 puanla son sırada tamamlayan Karşıyaka, yeni kulüp başkanını yarın seçecek. Karşıyaka Nikah Sarayı’nda saat 18.00’de başlayacak olağanüstü kongrede Fatih Diniz ile Mutlu Altuğ’un listeleri yarışacak.

 

Erdal Acar'dan destek

 

Karşıyaka’da yıllarca yönetimlerde görev yapan Diniz, mayıs ayındaki son kongreye kadar 2 yıl başkanlık koltuğunda oturdu. Diniz, seçim öncesi camianın etkili isimlerinden Nazım Torbaoğlu, kulübe bu sezon geri ödemesiz büyük mali katkı veren Erdal Acar ve Taraftarlar Derneği’nin desteğini aldı.

 

 Dostluk mesajları

 

Yeşil kırmızılılarda iki farklı dönemde basketbol şube başkanı olarak görev yapan Mutlu Altuğ, daha önce 2 kez aday olmasına rağmen seçilemedi. Başkanlığa üçüncü kez talip olan Altuğ’a son kongrede yarıştığı, bu seçimde aday olmayacağını açıklayan Başkan Ali Erten, destek veriyor.

 

İki aday da kongre öncesi, "Karşıyakamız’a yakışan, birlik beraberlik içinde bir kongre olsun. Genel kurul iradesine saygı duyulsun. Kazanan kim olursa olsun salondan yine omuz omuza çıkalım" mesajını verdi.

 

Fatih Diniz'in vaadi

 

Adaylardan Fatih Diniz, Rıdvan Dilmen’le temasta. Karşıyaka’da 2003-04 sezonunda teknik direktörlük yapan ünlü spor adamının Diniz’in seçilmesi durumunda kulübe sportif konularda destek vereceği öğrenildi.

 

Fatih Diniz, teknik direktörlük görevi için ise Yusuf Şimşek’le el sıkıştı. Mutlu Altuğ ise seçilmesi durumunda yola teknik direktör Hüseyin Hamamcı’yla devam etmek istediğini açıklamıştı.

 

PTT 1’inci Ligi’nde devreyi 13 puanla son sırada tamamlayan Karşıyaka, bu kategorideki 13’üncü yılında en kötü performansını sergiledi. İlk yarı boyunca 3 farklı teknik direktörün görev yaptığı Karşıyaka, ilk kez devreyi düşme hattında tamamladı.

 

Ligde ilk yarı istatistiklerindeki en az puanı toplayan yeşil kırmızılılar, 17 maçta ancak 0.76 puan ortalaması tutturabildi. Karşıyaka ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocak’ta başlayacak.

YORUM YAP
YORUMLAR