Reyting tutturamayan 5 yaz dizisi

Sezonun açılmasıyla birlikte yaz döneminde yayın hayatına başlayan dizilerin de akıbeti belli oldu. Romantik komedi dizileri sayesinde içimiz açılırken birçoğu reytinglerde bekleneni elde edemedi ve fişi çekildi.

Kış döneminde ekrana getirilen dram, acıtasyon, mafya ve Osmanlı dizilerinin ardından yaz sezonu için romantik komedi konulu projeler seyirci ile buluştu. Ancak reytinglerde beklenen başarıyı yakalamayan yaz dizileri için final kararları alındı.

İşte reyting kurbanı olan 5 yaz dizisi...

1- CAM TAVANLAR

Partnerleri uyumsuz bulunan Cam Tavanlar dizisi çekim sahneleriyle de izleyiciyi kendine çekemedi ve ekran macerasına veda eden ilk yaz yapımı oldu.

2- AŞKIN TARİFİ

Bu sefer erkek gözüyle, erkeğin fakir kadının zengin olduğu bir mahalle dizisi havası olan Aşkın Tarifi de reyting kurbanı oldu.

3- ADA MASALI

İlk haftalarda büyük ses getiren Ada Masalı dizisi rakibi Baht Oyunu dizisi karşısında güçsüz kaldı ve final kararı aldı.

4- BAHT OYUNU

Yayın hayatına hızlı bir başlangıç yapan ve Ada Masalı dizisinin final kararı almasına neden olan Baht Oyunu da son zamanlarda büyük düşüş yaşadı. Yapım şirketi Baht Oyunu dizisi için final kararı aldı.

5- KAZARA AŞK

Sessiz bir şekilde yayın hayatına başlayan Kazara Aşk dizisi beklenmedik bir başarı elde edip ses getirdi. Ancak yeni sezonda Kazara Aşk da fişi çekildi. Kanalın dram ağırlıklı dizileri ekrana getireceği öğrenildi.

YORUM YAP
YORUMLAR