REAL MADRİD 1-0 PSG

TOPLADIKLARI YEDİŞER PUANLA A GRUBUNUN İLK İKİ SIRASINDA YER ALAN REAL MADRİD İLE PSG, İSPANYA'NIN BAŞKENTİ MADRİD'DEKİ SANTİAGO BERNABEU STADI'NDA KARŞILAŞTI.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Real Madrid, Paris Saint Germain'i (PSG) 1-0 mağlup etti.

 

Topladıkları yedişer puanla A grubunun ilk iki sırasında yer alan Real Madrid ile PSG, İspanya'nın başkenti Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda karşılaştı. Ev sahibi Real Madrid, 35. dakikada Nacho'nun attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Bu sonuçla puanını 10'a yükselten Real Madrid, A grubunda liderlik koltuğuna otururken, Paris Saint Germain 7 puanda kaldı.

 

A Grubu'ndaki diğer maçta Shakhtar Donetsk, sahasında Malmö'yü Gladkiy, Srna, Eduardo ve Alex Teixeira'nın attığı gollerle 4-0 mağlup etti. Gecenin en farklı skoruna imza atan Ukrayna temsilcisi, A grubundaki ilk puanlarını kazandı.

 

MANCHESTER UNITED LİDERLİĞE YÜKSELDİ

B grubundaki mücadelelerde Manchester United, CSKA Moskova'yı 1-0, PSV ise Wolfsburg'u 2-0 yendi. Rooney'nin 79. dakikadaki golüyle puanını 7'ye çıkaran Manchester United, liderliği Wolfsburg'tan aldı.

 

MANCHESTER CITY DE ZİRVEYE ÇIKTI

Manchester City, Sevilla deplasmanından Sterling, Fernandinho ve Bony'nin ilk yarıda kaydettiği gollerle 3-1 galip ayrıldı ve 9 puana ulaşarak D grubunda liderliğe yükseldi. Grubun diğer iddialı kulübü Juventus ise konuk olduğu Borussia Mönchengladbach ile 1-1 berabere kaldı ve 8 puanla 2'nciliğe geriledi.

 

TOPLU SONUÇLAR ŞÖYLE:

 

A Grubu:

Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Malmö (İsveç): 4-0

Real Madrid (İspanya) - Paris Saint-Germain (Fransa): 1-0

 

B Grubu:

Manchester United (İngiltere) - CSKA Moskova (Rusya): 1-0

PSV (Hollanda) - Wolfsburg (Almanya): 2-0

 

C Grubu:

Astana (Kazakistan) - Atletico Madrid (İspanya): 0-0

Benfica (Portekiz) - Galatasaray (Türkiye): 2-1

 

D Grubu:

Borussia Mönchengladbach (Almanya) - Juventus (İtalya): 1-1

Sevilla (İspanya) - Manchester City (İngiltere): 1-3

YORUM YAP
YORUMLAR