Prenses Diana hakkında bilinmeyen 4 gerçek!

Bundan 24 yıl önce geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Prenses Diana, üzerine yapılan belgeseller ve dizilerle hep akıllarda tutuldu.

Kraliyet ailesinin gelini Prenses Diana, vefatının 24. yıl dönümünde anılıyor. Prens Charles ile olan evliliği televizyonlarda canlı olarak yayınlanan ve milyarca kişi tarafından izlenen Diana daima göz önünde oldu. Magazincilerin daima ilgi odağı olan Diana, kendisine sunulan bu ışıltı hayatın dışında hep sıradan bir hayatı kendisine tercih ediyordu.

1997 yılında paparizelerden kaçarken geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Prenses Diana'yı daha iyi tanımanızı sağlayacak bilgileri, haberimizde derledik:

1 - ABBA GRUBU'NUN HAYRANIYDI

İsveçli müzik grubu ABBA'nın hayranıydı. ABBA, ülkelerini temsilen katıldıkları Eurovision Şarkı Yarışması'nda elde ettikleri birincilikle tüm dünyada tanınır olmuşlardı.

2 - ÇOCUKLARLA İLETİŞİMİ ÇOK GÜZELDİ

Kraliyet ailesine girmeden önce bir anaokulunda öğretmenlik yapan Diana, aynı zamanda dadılık da yapıyordu. Çocuklarla iletişimi güzel ve kuvvetliydi.

3 - ÇOCUKLARINI GERÇEK HAYATA UYGUN YETİŞTİRMEYİ AMAÇLADI

İki oğlu bulunan Diana, çocuklarını hep sıradan bir hayata uygun olarak yetiştirdi. Bir yere gittiklerinde sıra beklemeleri gerekiyorsa herkes gibi beklemelerini, arkadaşlarıyla buluşup sinema vb. etkinliklere katılmalarını isterdi.

4 - BAŞARISIZ BİR ÖĞRENCİYDİ

Dokuz yaşına kadar evinde eğitim gördü. Bir dönem yatılı okula gitti ancak seviye tespit sınavlarında başarısız olunca 16 yaşında okulu bırakma kararı aldı.

YORUM YAP
YORUMLAR