Pınar Deniz’den dikkat çeken Tarantino itirafı!

Başarılı oyunculuk performansı ile Yargı dizisine damga vuran Pınar Deniz, 75. Cannes Film Festivali dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi.

Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz, duru güzelliği ve şık elbisesi ile 75. Cannes Film Festivali'ne damgasını vurdu. Ekranların en sevilen isimlerinden olan Pınar Deniz, Cannes Film Festivali dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdı.

Cannes Film Festivali sizin için nasıl geçti?" sorusuna yanıt veren Deniz, Tarantino açıklamasıyla dikkat çekti. Deniz, şunları söyledi:

"Benim için çok heyecanlıydı, ilk defa kırmızı halı deneyimim oldu. Heyecanlanmam diye düşündüm, yine çok gerilmedim ama bütün flaşlar üstümde olunca tabii güzel bir deneyimdi. Bir de 'Squid Game'in yönetmeni vardı, çok sevdiğim oyuncular ile aynı ortamda bulunmak benim işin çok büyük bir deneyimdi.
 

Rahatsız etmek istemediğim için yanlarına gitmedim. Quentin Tarantino'yu çok severim, diğer sevdiğim oyuncular da vardı. Hepsi ile kahvaltı yaptım tabii ki ama konuşmadım. Aynı otelde kalıyorduk. Onlarla aynı ortamda olmak bile benim için ayrı bir deneyim oldu"

YORUM YAP
YORUMLAR