Pınar Altuğ'dan kavga itirafı! Meğer Yağmur Atacan'ın yakasına yapışıp...

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan'la ilgili konuştu. Hiç kavga edip etmedikleri sorulan Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın hiç kavga etmediğini söyledi.

Pınar Altuğ önceki gün Etiler'de görüntülendi. 'Mutlu Aile Tablosu' adlı oyunla tiyatro sahnesine çıkan Pınar Altuğ, "Kamera karşısında olmak farklı, tiyatro farklı. Kamera karşısında mimik ve sesinizi kontrollü kullanmanız gerekiyor. Tiyatro öyle değil." derken, tiyatronun zor olduğunu da söyledi.

Kendisi için gelen "hiç değişmiyor" yorumları hakkında konuşan Pınar Altuğ, "Yaş alıyoruz. İyi yaş almaya çalışıyorum. Genç görünme çabam yok. Kendime iyi bakmaya ve sağlıklı olmaya çalışıyorum. Sadece fiziki güzellik değil, içeriyi de iyi beslemeye çalışıyorum. Ruhen de iyiyim. Güzel bir evliliğim ve çok tatlı bir çocuğum var. İşim ve arkadaşlarım hayatımda. Vefalı biriyimdir. Bana zarar verecek ve mutsuz edecek insanlara mesafeli oluyorum. Bana negatif enerji veren insanlardan vazgeçtim" ifadesini kullandı.

PINAR ALTUĞ'DAN YAĞMUR ATACAN İTİRAFI

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ile kavga edip etmediğine dair soruya, "Yağmur kavga etmez. İlk flört ettiğim dönemde yakasına yapışıp 'Kavga et benimle' derdim ama etmezdi." ifadesini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR