Petek Dinçöz'ün değişimi herkesi şaşırttı

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, geçirdiği estetik operasyonlardan sonra adeta 20 yıl gençleşti. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan 42 yaşındaki şarkıcının yaptığı paylaşımlar takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor.

Eski eşi Serkan Kadoloğlu ile boşandıktan sonra Miami'ye yerleşen ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor.

TV100'ün haberine göre, şimdilerde 42 yaşında olan Petek Dinçöz, geçirdiği estetik operasyonların ardından gençlik yıllarına yeniden döndü.

Kodaloğlu'yla ayrılığından sonra Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Petek Dinçöz'e Reza Zarrab'ın 700 bin dolara ev aldığı iddiası ortaya atılmıştı.

Dinçöz'ün sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda yaptırdığı estetikler takipçilerinin dikkatini çekti.

17 yaşındayken 1997 yılında Kıbrıs'ta yapılan güzellik yarışmasında 2. olan Dinçöz, 1998 yılının en güzel fiziğe sahip mankeni seçildi.

1999 yılının sonlarında mankenliği bırakan Petek Dinçöz, "Günay"da sahne alarak şarkıcılığa başladı.

Dinçöz, 11 Ocak 2008 tarihinde Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Şov programının canlı yayınında 28 Aralık 1998'den beri ilişkisini sürdürdüğü televizyoncu Can Tanrıyar'la evlendi.

Bir çocuk annesi olan Dinçöz, Miami'ye yerleştikten sonra adeta gençleşti.

Lüks villasından sık sık paylaşım yapan Dinçöz'ün keyfi yerinde görünüyor.

1.1 milyon takipçili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar olay oluyor.

İşte, Petek Dinçöz'ün büyük değişimi...

YORUM YAP
YORUMLAR