Pelin Öztekin'den duygulandıran paylaşım!

Kalp krizi geçirmesi nedeniyle babası Rasim Öztekin'i iki ay önce kaybeden Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürek burktu.

Kalp krizi geçirmesinin ardından 8 Mart'ta hayata gözlerini yuman Rasim Öztekin'in ani ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Sık sık sosyal medya hesabından babasıyla ilgili paylaşımda bulunan Öztekin, fotoğraflarına bir yenisini daha ekledi.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

'ESKİDEN SEVDİĞİM 8 ARTIK UĞURSUZ'

Pelin Öztekin, babası Rasim Öztekin'le çektiği kareyi sosyal medya hesabından şu notla paylaştı: 'Eskiden sevdiğim 8 artık uğursuz.
 

Her ayın 8'i çıkmaz sokak gibi ve sensizlik hala tam anlamını bulup da dile getiremediğim lanet bir çaresizlik. Bıraktığından daha dağınık buralar ve ben toparlamaya çalıştıkça tuttuğum, tutunduğum her şey paramparça! Alışacaksın diyorlar ama hiç sormuyorlar baba, ben alışmak istiyor muyum?

'BİR DAHA BABA DİYEMEYECEĞİM'

Ne zormuş yaşadığım sensizliği anlatamamak, ne zormuş beklediğim telefonun hiç çalmaması, ne zormuş güçlü durmaya çalışmak, ne zormuş başımı dayadığım o omuzuna bir daha sığınamamak. Zormuş işte, bir daha baba diyemeyeceğimi bilmek çok zormuş!'

YORUM YAP
YORUMLAR