Pelin Karahan'dan Bedri Güntay açıklaması!

Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay, akciğerinde gelişen emboli sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Pelin Karahan'ın eşi iş insanı Bedri Güntay sağlık durumuyla gündemde. Akciğerinde emboli oluşan ve apar topar hastaneye kaldırılan ünlü iş insanı tedavisini oldu ve hastaneden taburcu oldu.

Bedri Güntay'ın sağlık durumu hakkında ilk açıklama ise eşi Pelin Karahan'dan geldi. Hastane önünde soruları yanıtlayan Karahan, eşinin sağlık durumu hakkında güzel gelişmeler olduğunu belirtti.

"DAHA KÖTÜ SONUÇLAR OLMAMASI İÇİN HEMEN MÜDAHALE EDİLDİ"

"Eşimin sağlık problemleri ile 10 gündür uğraşıyorduk. Mide sıkıntısı var diye düşünüyorduk. Ama öyle değilmiş. Akciğerde bir emboli gelişti. Sağ omzunun orada bir pıhtı attı. O yüzden apar topar ameliyata alındı. Daha kötü sonuçlar olmaması için hemen müdahale edildi. Şimdi sağlık durumu iyi. Akciğeri de tertemiz oldu."

PELİN KARAHAN VE EŞİ BEDRİ GÜNTAY'A DOST DESTEĞİ

Bu süreçte dostları tarafından destek gördüğünü de belirten ünlü oyuncu, eşinin bir süre kollarını kullanamayacağını da belirtti: 

"Panik yapmasınlar diye anne ve babaya bile son dakika haber verdik. Benim bir reklam lansmanım vardı. Lansmanı son dakika iptal etmek zorunda kaldım. Lansman iptal olunca basındaki arkadaşlara bilgi gitmiş. Öyle olunca her yerden mesajlar gelince ben de bir açıklama yapma gereği duydum. Çok sevenimiz varmış." 

"Eşim bir süre kolunu fazla kaldırmayacak. Spor yapabilecek ama artık daha dikkatli olacak."

YORUM YAP
YORUMLAR