PARİS'İ KANA BULAYAN SALDIRININ FAİLLERİNDEN İKİSİNİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ!

DÜN GECE YAKLAŞIK 40 DAKİKA İÇİNCE ALTI AYRI NOKTAYA DÜZENLENEN SİLAHLI VE BOMBALI SALDIRILARDA FRANSA'NIN BAŞKENTİ PARİS'İ KANA BULAYAN İNTİHAR BOMBACILARINDAN İKİSİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ! HABERİN ÖNEMLİ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN.

Paris bombacısının üzerinden Suriye pasaportu çıktı

 

Fransa'nın başkenti Paris'i kana bulayan intihar bombacılarından birinin üzerinde Suriye pasaportu bulundu.

 

AP'nin haberine göre; pasaport Stade de France stadyumuna saldıran bombacılardan birinin üzerinden çıktı.

 

Öte yandan Rus yayın organı Sputnik, dünyayı sarsan yedi teröristten ikisinin kimliğinin belirlendiğini iddia etti. Haberde saldırganlardan birinin Suriye, diğerinin Fransız vatandaşı olduğu bildiriliyor.

 

Paris'te dün gece yaklaşık 40 dakika içince altı ayrı noktaya düzenlenen silahlı ve bombalı saldırılarda resmi açıklamalara göre 127 kişi hayatını kaybetti. Yaklaşık 300 kişinin de yaralandığı saldırıları, terör örgütü IŞİD üstlendi.

 

ALMANYA'DA TUTUKLANAN KİŞİNİN BAĞLANTISI OLABİLİR

 

Öte yandan Alman yetkililer geçtiğimiz hafta Bavyera eyaletinde tutuklanan bir kişinin Paris saldırısıyla bağlantısı olabileceğini duyurdu.

 

Ülkenin güneyinde 5 Kasım tarihinde rutin trafik kontrolü esnasında aracında taşıdığı çok sayıda silah ve patlayıcılarla yakalanan kişinin saldırıyla bağlantısı olduğuna inanmak için birtakım sebepler olduğu açıklandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR