ÖZLEM AĞIRMAN TEMA'NIN ÇEVRE GÖNÜLLÜSÜ!

GEÇTİĞİMİZ ŞUBAT AYINDA ŞOK BİR OLAYLA EŞİNİ KAYBEDEN SEVİLEN ŞARKICI ÖZLEM AĞIRMAN HER ŞEYE RAĞMEN HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR. ÜNLÜ SANATÇI, TEMA VAKFI'NIN TUZLA İLÇESİNDE KURULAN ŞUBESİNDE YÖNETİME GİRDİ.

ÖZLEM AĞIRMAN DA 'TEMA'LI OLDU!

 

Türk Müziği'nin sevilen ünlü yorumcusu Özlem Ağırman geçtiğimiz Şubat ayında kaybettiği eşinin misyonunu sürdürmeye kararlı.

 

Yeşil bir çevre ve gelecek nesillere yaşanabilir bir doğa ve Türkiye bırakmak amacıyla hizmetlerini sürdüren 'Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı' (TEMA)’nın Tuzla ilçe temsilciliği kuruldu.

 

Tuzla’nın ileri gelen isimlerinden olan yorumcu ve şehir planlamacısı Özlem Ağırman '#TekinAğırmanaÖzlemTürküleri' projesi devam ederken şimdi de TEMA'nın Tuzla kurucuları arasındaki yerini aldı.

 

TEMA Tuzla Temsilciliği Yönetim Kurulu'nda Aytuğ Şengüller (Müfettiş) 2- Özlem Ağırman (Şehir Plancı) 3- Ali Kılıç(Mimar) 4- Türkan Manasir Öz (Çevre Mühendisi) 5- Mesut Kutlu (Aktivist) 6-Meltem Caliskan Kıvraksal (Eğitmen) 7- Bülent Akköse (Yönetici) 8- Gönül Saray (Ziraat Mühendisi) 9- Rıza Çalasın (Malı Müşavir) görev aldı.

 

Toplantıya katılan TEMA İstanbul Koordinatörü Evren Yağcı ile yapılan görüşmede Tuzla TEMA'nın kuruluşunun yapılanması ve gerçekleştirilecek projeler konuşuldu.

 

Toplantının, İstanbul'un Tuzla ilçesi için hayli iyi olacağı şimdiden anlaşılıyor. Özlem Ağırman’ın ise eşinin misyonunu sürdürmeye kararlı olduğu görülüyor.

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR