Özgü Kaya'dan evlilik sorusuna ilginç tepki

Güzel oyuncu Özgü Kaya ve meslektaşı sevgilisi Burak Serdar Şanal, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. 'Evlilik' sorusunu duyan Özgü Kaya, gerilirken 'Benim 'evlilik' duyunca tüylerim diken diken oluyor.

Bebek'te objektiflere takılan Burak Serdar Şanal ve sevgilisi Özgü Kaya sabah erken saatlerde spor yaptı, ikili daha sonra soluğu bir mekanda aldı.

Kahvaltı yaptıktan sonra mekandan çıkan çift, basın mensupları ile sohbet etti. Yeni projeleriyle ilgili konuşan Şanal, "Şu an ulusal saha tercih ediyorum. Tabii ki dijital projeler de geliyor. Ben zaten çok karakter seçen bir insan değilim. Bana farklı bir şey geldiğinde heyecanlanıyorum. Hep oynadığım bir şey değil de ters köşe seviyorum." dedi.

Muhabirlerin, "Sosyal medyadan her ikinize de 'evlilik' soruları geliyordur." sözleri üzerine açıklamada bulunan Özgü Kaya, şunları söyledi:

"Benim 'evlilik' duyunca tüylerim diken diken oluyor. Sizin de işiniz böyle. İlişkisi olan insanlara evlilik soruyorsunuz ama yaşımız daha çok genç ve daha çok yolun başındayım. Ben de, Serdar da... Böyle bir şey asla gündemimizde değil. Önce çalışmamız lazım. Evlilik için önce kariyer, sonra evlilik..."

YORUM YAP
YORUMLAR