Özge Yağız'dan imalı kıskançlık açıklaması!

Kanal 7'de ekrana getirilen Yemin dizisinde sevgilisi Gökberk Demirci ile başrolleri paylaşmasının ardından yıldızı parlayan Özge Yağız, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yemin dizisindeki başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Özge Yağız, Sol Yanım dizisinde başrol olarak yoluna devam etti.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Sevgilisi Gökberk Demirci ile yolları ayrılmış olan Özge Yağız, TV100'e verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sevgilisi Gökberk Demirci ile yeni bir projede tekrardan yer almayı istediğini söyleyen Yağız, 'Böyle bir teklif gelmedi. Kendisi gerçekten çok çok iyi bir partner.

Bir oyuncunun sahip olabileceği çok iyi özelliklere sahip. O yüzden tabii ki de onunla çalışmayı çok isterim. İnşallah yollarımız tekrardan kesişir' ifadelerini kullandı.

KISKANÇLIK AÇIKLAMASI

'Siz diziden ayrıldıktan sonra Gökberk beyin yeni bir partneri oldu. Kıskançlık oldu mu?' sorusuna yanıt veren Özge Yağız, şunları söyledi:

'İş konusunda hiç o tarz şeyler yaşamadık çok şükür diyeyim. Şimdilik öyle bir şey yok, olacağını da düşünmüyorum. Çünkü, o yapıda insanlar değiliz biz ve daha bunları yaşamadan önce bile bu olayların muhabbetini yapan iki oyuncuyduk. Kendi aramızda hep konuşurduk.'

YORUM YAP
YORUMLAR