Oyunculukla tanınan Bade İşçil'in asıl mesleği şaşırttı... Hayalini de anlatmış

Ezel dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan güzel oyuncu Bade İşçil, güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Göçmen bir ailenin kızı olan Bade İşçil, 2007 yılında CINE 5 ekranlarında yayınlananmış olan "Metropol Cafe" adlı komedi dizisiyle oyunculuğa adım attı. "Şebnem Sertuna" karakteriyle bir döneme damgasını vuran Ezel dizisiyle izleyici karşısına çıkmış olan Bade İşçil, kariyerindeki asıl çıkışını bu dizi ile yaptı.

İşçil, Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Merve Boluğur, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Zerrin Tekindor, Hale Soygazi, Kaan Taşaner gibi isimler ile birlikte Kuzey Güney adlı dizide rol aldı. 

Daha sonra "Ufak Tefek Cinayetler" adlı dizide "Pelin" karakterine hayat veren oyuncu, bu projenin ardından Netflix adlı online platformda yayınlanan dizi "Aşk 101"de yer aldı.

BADE İŞÇİL'İN ASIL MESLEĞİ ORTAYA ÇIKTI

Başarılı oyunculuk kariyeri ile ön plana çıkan güzel oyuncu İşçil'in asıl mesleği ortaya çıktı. Lise öğrenimini Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi'nde tamamlayan Bade İşçil, mezun olmasının ardından, lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünde tamamladı. Başarılı oyuncu, verdiği bir röportajda, ilerde tek amacının kendi adını taşıyan bir modaevi açıp, haute-couture elbiseler tasarlamak olduğunu dile getirdi.

YORUM YAP
YORUMLAR