Onur Büyüktopçu'dan şantaj iddialarına yanıt!

Onur Büyüktopçu'nun arkadaşı tarafından şantaj ve tehdit içerikli mesajlar aldığı iddia edilmişti. O iddialara Büyüktopçu'dan yanıt geldi.

Onur Öztopçu sosyal medya hesabından şu yazıyı paylaştı:

Kamuoyuna Duyuru!

Her gün haberlerde okuyup, izlediğimiz birçok insanın başına gelen tehdit-şantaj olaylarından biriside malesef benim başıma geldi. Şahsıma ait olduğu iddia edilen verilerin sadece kolay para kazanmak uğruna paylaşılacağı tehditinde bulunuldu. Adalete olan sonsuz güvenimle bu tehditlere asla boyun eğmeden hemen şikayette bulundum. Kimseye para göndermediğim gibi şantaja maruz kalan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi hakkımı hukuki yollardan aramak yapılması gerekendi. Sizin de başınıza bu tür tehditler gelirse, hemen adalete başvurun, sizi korkutamasınlar, sindiremesinler. Şüphelilerin en kısa sürede cezalandırılacağına inancım tam. 

Onur Büyüktopçu

Onur Büyüktopçu kimdir?

Onur Büyüktopçu (d. 24 Nisan 1982, İstanbul), Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982'de İstanbul'da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir'de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

YORUM YAP
YORUMLAR