Omar Schmitz: Aleyna Tilki'ye toplum olarak yardım edelim!

Almanya’daki gururumuz, ünlü şair ve psikolog Omar Schmitz, şarkıcı Aleyna Tilki’nin gerçekten ‘Dünya Starı’ olabileceğini söyledi. Omar Schmitz bunun gerçekleşmesi için gerekenleri anlattı.

Omar Schmitz: Aleyna Tilki bunları yaparsa Dünya Starı olabilir

Ünlü şair Omar Schmitz, şiir kliplerinin hazırlanması sırasında Türkiye'den ve Dünya'dan önemli müzik insanlarıyla çalışan, müzik konusunda bilgili ve son derece ileri görüşlü bir sanatçı. Omar Schmitz, Aleyna Tilki'ye yol gösterirken hem birikimlerinden hem gözlemlerinden hem de araştırmalarından yararlanıyor. 

Şiirleriyle sadece Almanlar'ın değil, her dilden pek çok insanın büyük beğenisini kazanan, Konya Kululu Omar Schmitz, Almanya'da aynı zamanda tanınmış bir psikolog.

Senelerdir çok sayıda önemli kuruma danışmanlık yapan, şirket yönetimlerine destek olan, insanları ve kurumları tahlil eden Schmitz, şarkıcı Aleyna Tilki ile ilgili çok anlamlı açıklamalarda bulundu.

Omar Schmitz, bir şair olmanın yanısıra, şiirlerinin kliplerine ait müzikleri kendisi seçiyor, onları aranje ettiriyor, kliplerinde oynuyor ve kliplerini yönetiyor.

Sanatın içinden bir insan olarak da yaşadığı Almanya'dan, anavatanı Türkiye'deki kültür ve sanat faaliyetlerini ve sanatçıların dünyalarını yakından takip ediyor. 

Almanya’daki gururumuz, şair ve psikolog Omar Schmitz, Aleyna Tilki’nin ‘Dünya Starı’ olabileceğini belirtti ve ekledi…

"Annesi ona karşı ‘Anne’ rolünde kalmalı ve bir annenin vermesi gereken her şeyi ona vermeli.

Biz de toplum olarak Aleyna’nın hala bir çocuk olduğunu unutmayalım. Onun çocuksu davranışlarını yadırgamayalım."

Şimdi dilerseniz, sözü tamamen ünlü şaire bırakalım ve Omar Schmitz'in, Aleyna Tilki konusundaki açıklamalarını hep birlikte okuyalım:

Aleyna Tilki 'Dünya Starı' olma hedefiyle hepimizi heyecanlandırdı!

Aleyna Tilki, belki bir gün Grammy ödülünü kazanabilir, neden olmasın... (Fotoğraf canlandırmadır)

"Aleyna’nın annesine ihtiyacı var çünkü o hala bir çocuk. Aynı zamanda profesyonel bir menajer’e ihtiyacı var çünkü o ‘Dünya Star’ı olabilir.

Aleyna’yı ilk tanıdığımızda küçük bir çocuktu. Onun bu müthiş sesini duyunca hepimiz heyecanlandık ve onu en iyi yerlerde görmek istedik.

Aleyna biraz değişmiş olabilir, ama o aslında hala küçücük bir çocuk.

Bütün çocuklar gibi onun da herşeyden önce annesine ve anne sevgisine ihtiyacı var. Aleyna’nın sesi çok duygulu ve çok güçlü; dolayısıyla bir ‘Dünya Star’ı olma şansı hala devam ediyor.

Dünya Star’ı olmak tabiki kolay değil, bunun için belli şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Bu konuda ilk başta ailesi olmak üzere toplum olarak hepimizin ona yardım etmesi gerekiyor.

Annesi ona karşı ‘Anne’ rolünde kalmalı ve bir annenin vermesi gereken her şeyi ona vermeli.

Aleyna'nın, toplumun sevgi ve desteğine ihtiyacı var!

Çocukla arkadaş gibi bir ilişki içerisinde olmak, bireyin gelişiminde çatışmaların ortaya çıkmasına sebep olabilir. Türkiye’de bazı klişelerin artık sona ermesi gerekiyor.

Star adaylarının menajerliğini artık aileleri akrabaları üstlenmesin. Lütfen bu işi artık profesyonel menajerlere bırakalım.

Aleyna’nın, onu dünyada çok iyi yerlere getirecek tecrübeli bir manajere ihtiyacı var.

Menajer, Aleyna’nın her konuda kendini geliştirmesine yardımcı olmalı ve yerine göre bir psikolog gibi, devamlı yanında olup desteklemeli.

Biz de toplum olarak Aleyna’nın hala bir çocuk olduğunu unutmayalım. Onun çocuksu davranışlarını yadırgamayalım. Aleyna’nın sadece anne sevgisine değil, bütün toplumun sevgi ve desteğine ihtiyacı var."

Omar Schmitz

instagram: @omarschmitzofficial

YouTube: Omar Schmitz

Ünlü sanat insanı Omar Schmitz'in, YouTube'da kısa sürede yaklaşık 2 milyon kez izlenen, "Uyan Artık Yeterince Yas Tuttun" şiirinin klibini, bu bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz...

YORUM YAP
YORUMLAR