Omar Schmitz açıkladı: Şarkım 2023'e damga vuracak!

Almanya'da yaşayan Konya Kululu Türk şair Omar Schmitz, sözlerini yazdığı Türk Pop Müziği eserini kimin seslendireceğini sır gibi saklıyor...

KÖLN - (Özel) Almanya’da yaşayan ünlü Türk şair Omar Schmitz dünya çapında ses getirecek bir şarkı sözü yazdığını açıkladı.

Çalışmaları sadece Almanya’da değil, pek çok ülkede beğeniyle takip edilen, Konya Kulu doğumlu ünlü şairimiz, yazdığı pop müzik türündeki şarkının beste çalışmalarının yakında başlayacağını vurguladı.

Omar Schmitz, dünyaca tanınmış bir Türk müzik insanının besteleyeceği şarkıyı, kimin seslendireceği sorusuna ise şöyle cevap verdi:

Omar Schmitz'in 5 dilde seslendirdiği birbirinden değerli şiirlerinin kliplerini Youtube'da, ismini kaşıyan kanalında izleyebilirsiniz. Ünlü şairin Youtube kanalına abone olmayı unutmayın.

“Bu şarkının önümüzdeki yılın yaz aylarına damgasını vuracağına eminim. Sözlerini yazarken, şarkının, dinleyenlerinin kanını kaynatacak fıkır fıkır bir parça olmasını düşledim. Tüm dünyanın beğeneceği, hayranlık duyacağı bir şarkı olmasını istedim. Öyle de olacağına çok inanıyorum.

Bana, şarkıyı kimin okuyacağını soruyorsunuz. O halde size şöyle cevap vereyim, bu Türk pop müziği eserini, Türkiye’nin en iyi erkek pop müziği şarkıcılarından biri okuyacak.

Omar Schmitz Almanya'da çok önemli bir sigorta şirketinin kurucusu ve patronu. Ancak, Almanlar Omar Schmitz'i işadamı kimliğinden çok, kaleme albdığı birbirinden anlamlı şiirleriyle tanıyor.

Bana göre, şarkı, okuyan sanatçıya yakışmalı. Onun karakterini gösteren, dinleyenlere yorumcunun ruhunu yansıtan bir şarkı olmalı. Ve önemli bir ayrıntı daha, şarkıcının sahne performansıyla da birebir örtüşmeli…

Şarkının sözleriyle ilgili benden ipucu istiyorsunuz ama mazur görün veremem. Şu kadarını söyleyeyim, sadece sözlerine değil, parçanın nakaratına da bayılacaksınız.”

Konya Kulu doğumlu Omar Schmitz'in 5 dilde seslendirdiği 'Uyan Artık' klibinin videosu YOUTUBE'da yaklaşık olarak 2 milyon kez tıklandı...

YORUM YAP
YORUMLAR