Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Survivor Asena Demirbağ'ın eski eşi de ünlü çıktı

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2023 yarışmasının dikkat çeken isimlerinden olan Asena Demirbağ, özel hayatıyla bir anda gündeme geldi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını Murat Ceylan'ın sunuculuğunu üstlendiği TV8 ekranlarının yakından takip edilen yarışma programı Survivor 2023'ün kadrosunda yer alan isimler dikkat çekiyor. Survivor'ın sevilen isimlerinden olan Asena Demirbağ, performansının yanı sıra özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Bir kız çocuğu annesi olan Asena Demirbağ'ın eski eşi de ünlü çıktı.

SURVIVOR ASENA DEMİRBAĞ'IN ESKİ EŞİ AHMET DURSUN ÇIKTI

26 yaşındaki Asena Demirbağ, 2019 yılında kendisinden 19 yaş büyük eski futbolcu Ahmet Dursun ile nikah masasına oturdu. Evliliklerinde bir kız çocuğu bulunan çift, 2021 yılında olaylı bir şekilde boşandı.

Boşandıktan sonra katıldığı bir canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan Asena Demirbağ, ayrılığı zorla kabul ettiğini söyleyerek "Ortada küçük bir çocuk varken boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Ben boşanmayı istemedim bunu daha önce de söyledim. Boşanmaya razı değildim kabul etmek zorunda kaldım çok üzgünüm. Ben ailemi karşıma almıştım. Ona çok inandığım için çok sevdiğim için. Yarı yolda kalmış hissediyorum" demişti.

  •  
YORUM YAP
YORUMLAR