Oğuzhan Koç o fenomeni ifşa etti: Onursuz, aşağılık

Son dönemde tercih ettiği ayakkabı modelleri ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, Gossippasta adlı Instagram sayfasının kim olduğunu ifşa etti.

Demet Özdemir ile 8 aylık evliliğini tek celsede bitirmesinin ardından sıkça paylaşımları ve kıyafetleri ile gündeme gelen şarkıcı Oğuzhan Koç, ayakkabı tercihi ile yeniden gündeme geldi. Oğuzhan Koç, uzun zamandır kimliğini gizli tutan Gossippasta Instagram sayfasını yöneten kişinin kimliğini ifşa etti.

Koç, Gossippasta adıyla paylaşım yapan kişinin Çağla Çetin olduğunu ifşa etti. Bununla da yetinmeyen şarkıcı, Çetin'i hedef alarak şunları yazdı: "Göz göze gelsek selam verirken titreyecek insanlar garip mahlasların arkasına sığınarak (ne isim ne soy isim belli) hayata hiçbir katma değer üretmeyerek bizlerin paylaşımlarının arasına terlik, tayt link vererek yol bulmaya devam ediyorlar.

Sosyal medyanın paraziti bu onursuz, kaçak köçek insanlara prim veren, takip eden, fotoğraf çekip kendince paparazzilik yapan herkes en az bu insanlar kadar aşağılıklar. Siz yeni dünyanın parazitlerine başarılar. Ben ve temsil ettiğim değerler, ürettiklerim, duruşum, fikirlerim bu ucuzluğun en büyük düşmanıyım bundan sonra! Bugünkü parazitimiz Çağla isimli arkadaş, bakalım yarın kim olacak. Hepinize yerinizi, haddinizi, işe yaramazlığınızı öğretecek biri vardır diye bekliyordum. Demek ki benmişim o. Hadi bakalım."

Daha sonra Gossippasta'nın hesabını paylaşan Oğuzhan Koç, "Vatandaşları, tanınmış isimlerin üzerine salarak her yerden fotoğraf, video alıp sayfasında paylaşarak para kazanmaya çalışan Çağla ve Çağla gibi bedavacı tüm hesapları ifşa ediyorum bundan sonra. Hakikaten simit sat onurlu yaşa. Alın siz meçhul şarkıcı" dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR