"Oğlumun kardeşle büyümesini çok istiyorum"

Benden Ne Olur? filminin başrol oyuncusu Hazal Kaya, geçtiğimiz gün düzenlenen galaya eşi Ali Atay ile katıldı.

Hazal Kaya, Enis Arıkan ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı 14 Ocak'ta vizyona girecek olan Benden Ne Olur? filminin galası geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Hazal Kaya, galaya eşi Ali Atay'la katıldı.

Basın mensupları ile sohbet eden Kaya, özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hazal Kaya, "Ali, ne kadar parlak bir zekâ olduğuyla, birikimiyle, başarısıyla, o güne kadar yaptıklarıyla asla ilgilenmiyordu. Bunları ciddiye almadan ama bunları kullanarak yapmak istediklerinin, hayattan zevk almanın peşindeydi. Hadi gel çarpılma!" dedi.

"BİRBİRİMİZİ HİÇ ANNE-BABA OLARAK GÖRMEMİŞTİK"

Oğulları Fikret Ali'nin dünyaya gelmesinin ardından hayatlarındaki değişiklikten bahseden güzel oyuncu, "Hayatta en sevdiğimiz canlıyı birlikte önce hayatta tutmaya çalıştık, şimdi de ona büyük mutlulukla eşlik etmeye çalışıyoruz. Neresinden baksan zor bir süreç. Çok da tatlı atlattık o ilk adaptasyon sürecini.

Birbirimizi hiç anne-baba olarak görmemiştik haliyle, bu görevin bize getirdiklerini de büyük bir özenle anlamaya çalıştık. Günün sonunda ben Ali'nin babalığına da kocalığına da ayrı âşık oldum" dedi.

HAZAL KAYA'DAN İKİNCİ ÇOCUK AÇIKLAMASI

İkinci kez anne olmak istediğini de belirten oyuncu, "Oğlumun kardeşle büyümesini çok istiyorum" açıklamasını yaptı.

YORUM YAP
YORUMLAR