O Ses Türkiye 2020 yılbaşı özel bölümünde hangi ünlüler konuk olacak?

TV8'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye'nin 2020 yılbaşı özel bölümünün çekimleri yapıldı. O Ses Türkiye'nin 31 Aralık akşamı ekrana gelecek olan özel bölümünde yarışacak ünlü isimlerden bazıları da belli oldu.

TV8'de her yılbaşı akşamı ünlülerin yarıştığı O Ses Türkiye'nin özel bölümünde bu sene de birbirinden ilginç isimler sahne alacak.

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği, jüri koltuğunda Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın yer aldığı O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel gecesinde yarışacak ünlü isimlerden bazıları belli oldu.

Programın özel bölümünde, ünlü oyuncular Afra Saraçoğlu, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız, Tuvana Türkay, İbrahim Büyükak, Gupse Özay, Bergüzar Korel ile ünlü hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse ve MasterChef jürisi Danilo Zanna yarışacak.

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık Salı 20.00'de TV8'de!

GEÇEN SENE HANGİ ÜNLÜ İSİMLER KATILMIŞTI?

O Ses Türkiye'nin 2019 yılbaşı bölümünde Demet Özdemir, Can Yaman, Bensu Soral, Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Beren Gökyıldız, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Hazer Amani, Enis Arıkan, Doğu Demirkol, Tarık Ünlüoğlu, Aydemir Akbaş ve Ezgi Eyüboğlu sahneye çıkmıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR