NURGÜL YEŞİLÇAY FENA PATLADI!

NURGÜL YEŞİLÇAY, “EN ÇOK İZLENEN FİLMİM OLACAK” DEDİĞİ ‘GECE’NİN GÖSTERİM TARİHİNİN ÖNCE ERTELENİP SONRA TEKRAR 14 KASIM’A ALINMASINA İSYAN ETTİ. DETAYLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN.

Nurgül Yeşilçay fena patladı!

Rol aldığı Gece adlı filmin galası ve vizyon tarihi ertelenen Nurgül güzel oyuncu isyan etti.

 

Nurgül Yeşilçay, “En çok izlenen filmim olacak” dediği ‘Gece’nin gösterim tarihinin önce ertelenip sonra tekrar 14 Kasım’a alınmasına isyan etti: “Vallahi bir b.k anladıysam Arap olayım. Sabır, sabır, sabır”

 

Erden Kıral’ın yönettiği; Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Nur Süer’in başrollerini paylaştığı ‘Gece’ filminin galası ve vizyon tarihi ertelenince başrol oyuncusu  Nurgül Yeşilçay isyan etti.

 

Kariyerindeki 11’inci sinema filmiyle hayli iddialı olan güzel oyuncu, Twitter’dan, “Vallahi bir b.k anladıysam Arap olayım. Balkanlar’dan gelen soğuk hava dalgası kadar saçmayım” yazdı.

 

Yeşilçay bu twit’inden 8 saat sonra bir twit daha attı ve filmin daha önce açıklanan tarih olan 14 Kasım’da gösterime gireceğini duyurdu.

 

Yeşilçay, “Dün Erden Kıral’ın ertelediği Gece’nin gösterim tarihi bugün yine 14 Kasım’a alınmıştır. Sabır, sabır, sabır. Ama siz filmi izleyin vallahi çok güzel film” yazarak takipçilerini filmi izlemeye çağırdı.

YORUM YAP
YORUMLAR