Nuray Sayarı'dan olay yaratacak sözler: Güçlü kadınım, fakir adamla birlikte olmam

Astrolog ve yazar Nuray Sayarı, Haber Bahane adlı programın konuğu oldu.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Haber Bahane programının bu haftaki konuğu astrolog ve yazar Nuray Sayarı oldu. 31 yıllık eşi Aşkın Sayarı'dan 2 sene önce şiddet gerekçesi ile boşanan Nuray Sayarı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

31 yıllık evliliğinde yıllarca ihanete uğradığını, psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını ifade eden Sayarı, maddi durumu iyi olmayan bir kişiyle birlikte olmayacağını söyledi. Ünlü astrolog, şunları söyledi:

"Fıstık gibi güçlü bir kadınım. Başarılı bir kadınım ve hiçbir erkeğin parasına muhtaç değilim. Uzaktan baktığımda ben de benimle birlikte olmak istemem. Türk toplumunda maddi ve güçlü imkanları olan kadınları çok az erkek taşıyabiliyor. Onların da sahibi var zaten. Benim için aşk bitti. İleride hayatımda biri olursa bile evimde prensesler gibi yaşayarak bir su bile vermeyeceğim. Zıkkımın kökünü yesin niye ona yemek yapacağım? Nuray Sayarı gibi bir markayla hayat kuracak.

Fakir adamla ne işim var? Fakir bir adam istemiyorum, sevgisinden bize ne... Bu saatten sonra bir de adam mı bakacağım? Fakir bir adam gelecekse hiç gelmesin. Yoksul istemiyorum, ben mantık insanıyım. Aşkı seviyorum. Adamın cebindeki paraya değil de gözüne mi bakacağım? Ben parayı değil, güçlü olmayı seviyorum.

Parayı kim sevmez ki? Dostum ya da kocam olmasın, param olsun. Ben gecekondudan apartman dairesine gelin gittiğimde çok ezildim. Çalışıp bir yerlere geldim, bu saatten sonra adam bakamam."

YORUM YAP
YORUMLAR