Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamasına Hande Subaşı'ndan tepki

Önceki gün Etiler'de köpekleri ile yürüyüşte görüntülenen güzel oyuncu Hande Subaşı, Nükhet Duru'nun 'Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'Dur!' deyin' açıklaması hakkında konuştu.

Ekranların aranılan yüzlerinden olan Hande Subaşı, Etiler'de köpekleriyle yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile sohbet eden Hande Subaşı, "Hava güzel olunca köpeklerimizle sosyalleşmeye çıktık. Hayatımda her şey yolunda. Görüşmeler yapıyorum, bir tane Cemal Hünal'la çıkmasını beklediğimiz bir filmimiz var. Onun dışında tiyatro ve dizi görüşmelerim var. Böyle ilerliyorum" dedi.

Nükhet Duru'nun tayt giyen kadınlar ile ilgili söylediği "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'Dur!' deyin" sözleri hatırlatılan Subaşı, şunları söyledi:

"Çok yakından takip etmiyorum ama ara ara sosyal medyada görüyorum. Genel olarak zaten en büyük problemimiz; biraz eğitimsizlik, bakış açısı... Daha saygılı ve ölçülü olsak hepimiz için hayat daha kolay olacak diye düşünüyorum. Tabii ki giyim herkesin kendi tercihi. Kimsenin kimseye yorum yapıp, karışmaya da kesinlikle hakkı yok. 'Herkes her istediğini giysin' de demiyorum. Toplumda yaşamanın belli gereklilikleri var. Bazı durumlarda çok büyük hadsizlik olduğunu düşünüyorum"

  •  
YORUM YAP
YORUMLAR