Nisa Bölükbaşı, Survivor’da ne zaman yarışacak?

Koronavirüse yakalanması nedeniyle Survivor All Star 2022 kadrosundan ayrılan Nisa Bölükbaşı'nın akıbeti belli oldu.

Merakla beklenen Survivor All Star 2022 heyecan dolu bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Nisa Bölükbaşı, yarışma öncesi açıklanan kadrolarda ismi geçerken koronavirüse yakalanması nedeniyle karantinaya girdi, programda yer almadı. Yerine Yağmur Banda'nın geldiği Nisa Bölükbaşı hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

ACUN ILICALI'DAN NİSA BÖLÜKBAŞI AÇIKLAMASI

Survivor All Star'ın geçtiğimiz akşam ekrana getirilen bölümünde Acun Ilıcalı, Nisa Bölükbaşı hakkında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, önümüzdeki günlerde Nisa'nın yarışmaya dahil olacağını belirtti.

Acun Ilıcalı, "Bir yarışmacımız rahatsız olduğu için başlayamadı. O da Nisa. Nisa ilerleyen günlerde kadroya dahil olacak. Yedeklerden Yağmur, Nisa'nın yerine kadroya katıldı. Bundan sonra bakalım Yağmur'un sonradan girecekken erken girmesi ona neler getirecek?" şeklinde konuştu.

NİSA BÖLÜKBAŞI YERİNE YAĞMUR BANDA

Nisa Bölükbaşı'nın koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle karantinaya alınmasının ardından Survivor All Star 2022 kadrosuna yedek yarışmacılardan Yağmur Banda dahil olmuştu.

YORUM YAP
YORUMLAR