NİRAN ÜNSAL SEDA SAYAN SHOW'U NEDEN TERKETTİ?

EROTİZM İÇEREN KLİPLERE SAVAŞ AÇAN ŞARKICI NİRAN ÜNSAL SEDA SAYAN SHOW'A KONUK OLDU. ANCAK ŞARKICI İLERLEYEN DAKİKALARDA, HERKESİN ŞAŞKIN BAKIŞLARI ARASINDA CANLI YAYINI TERKETTİ. PEKİ AMA BUNU NİYE YAPTI?

Show TV’de yayınlanan Seda Sayan Show’un bugünkü konuğu seksi içerikli kliplere savaş açan şarkıcı Niran Ünsal oldu.

 

Niran Ünsal, bir süre önce Twitter'dan  'erotik kliplere' isyan etmiş; Demet Akalın, Gülşen ve Murat Boz'u hedef almıştı. "Dostlarını RTÜK'e şikayet etmek sana yakışmaz" diyen Akalın'a, Gülşen de katıldı: "Muhafazakar şarkıcılar hadi yandan!” demişti.

 

'HODRİ MEYDAN' DEDİ

Niran Ünsal, vakit kaybetmeden Gülşen'e hodri meydan dedi: "Artık, ok yaydan çıktı. Ankara'ya gideceğim, hazırladığım dosyayı Meclis Başkanı'na vereceğim. Reklam yapmıyorum. Tepkim, yatak odalarımızın televizyona taşınmasına." diye konuştu.

 

Gülşen'in sözlerine sinirlenen Niran Ünsal, "Çok ayıp. Beni geçmişimle vurmaya çalışan hata yapar. Müzikal anlamda bir hatam varsa bu işi bırakırım" diye konuşmuştu.

 

İşte bugün, Seda Sayan’ın programında canlı yayında bu konular konuşulurken Niran Ünsal bir anda Seda Sayan’a tepki gösterdi. 

 

Konuşmalarının yanlış yorumlandığını söyleyen Niran Ünsal“Söylediklerimiz yanlış algılanacaksa yanlış yorumlanacaksa ben hocayla birlikte müsaadenizi isteyeyim. Gitmek istiyorum” dedi.

 

Niran Ünsal’ın bu çıkışına karşılık, Burada hiçbir şey yanlış anlaşılmıyor” diyen Seda Sayan, “Sen konuştuğunu anlatamazsan sorduklarımıza cevap veremezsen hocayı alır giderim diyorsun. Güle güle o zaman” diyerek rest çekti.

 

Niran Ünsal ise Seda Sayan’ın bu sözlerinden sonra canlı yayını tek etti. Seda Sayan’la tartışıp canlı yayını terk eden Niran Ünsal, Lady Gaga konserine giden gençlerin kıyafetlerini eleştirerek, Türk bu değildir sözüyle gündem yaratmıştı. 

 

Niran Ünsal'ın stüdyoyu terk etmesi ardından konuşan Seda Sayan, “Ne izlediğinizi ne anlattığınızı bilmiyorsunuz. Bence siz hoca ile kafa kafaya verin en anlatmak istediğiniz üzerine biraz çalışın. Dersinizi iyi çalışın. Kaçmak çözüm değil. Dersinizi çalışın da gelin. Ne dediğinizi ikiniz de bilmiyorsunuz.” dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR