Nilperi Şahinkaya babasına kavuştu... Paylaşım gecikmedi

Ekranların aranılan yüzlerinden olan güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, 39 yıl sonra temelli olarak Türkiye'ye dönen babasıyla çekildiği kareyi sosyal medya hesabından yayınladı.

Son olarak kendisi gibi oyuncu olan Burak Deniz ile yaşadığı olayla magazin manşetlerini süsleyen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yerini alıyor. diplomat olan babasının görevi nedeniyle Senegal'de doğduğunu ifade eden Nilperi Şahinkaya'dan paylaşım geldi.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA BABASIYLA PAYLAŞIM YAPTI

Geçtiğimiz gün babası Levent Şahinkaya'ya kavuşan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Şahinkaya, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi:

"Sayın büyükelçimiz 39 yıl sonra temelli olarak Türkiye'ye döndü. Sonunda kavuştuk."

BABASININ OYUNCU OLMASINA SICAK BAKMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Babasının oyuncu olmasına sıcak bakmadığını ifade eden Şahinkaya, "Avrupa'da birkaç ülkede yaşadım. 15 yaşında Türkiye'ye döndüm. Babam ise Cibuti'de şu an. Annem oyuncu olmam için hep arkamdaydı. Açıkçası babam oyuncu olmamı istemedi. Emin olamadı. Babam biraz daha garantici. 'Para var mı?' bu işte diyerek, ileride geçim sıkıntısı yaşamamı istemedi." şeklinde konuşmuştu.

  •  
YORUM YAP
YORUMLAR