Mustafa Uslu: ''Ben Muhterem Hanım'ı uyardım!''

Mustafa Uslu, Muhterem Nur'un kendisine açtığı nitelikli dolandırıcılık davası hakkında konuştu.

8 Ocak'ta Engelsiz Yaşam Vakfının düzenlediği Yılın En İyileri Ödül Töreninde Müslüm Gürses'in gömleği ve yüzüğü açık artırmayla satılmıştı. Eşinin gömleğinin ve yüzüğünün kendisinde olduğunu belirten Muhterem Nur, filmin yapımcısı Mustafa Uslu'yu ve Engelsiz Yaşam Vakfını nitelikli dolandırıcılık suçundan savcılığa vermişti.

Muhterem Nur sabah 2.sayfa programına telefon ile bağlanıp ''Mustafa Uslu bana hep anne derdi. Bir yerde susturun o kadını demiş çok kırıldım dedi.'' Bunun üzerine yapımcı Mustafa Uslu canlı yayına bağlanarak hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Yapmayın Yalvarırım!

 ''Zinhar böyle bir şey söz konusu değil! Bu konuyu konuşmak dahi ayıp geliyor bana. Çünkü ben annemden babamdan ve yaşadığım şehirden böyle öğrendim. Derviş Müslüm Gürses'in bugün arkasından bunların konuşulması beni derinden üzüyor benim gibi herhalde sevenlerini de üzüyordur. Ne yazık ki bu mevzu çok acı verici. Ben Muhterem Hanım'ı uyardım. Perşembe günü hem kendisini hem avukatını aradım. Hiç bir şekilde orada bir yüzük satışı olmadığını bizim filmde kullandığımız gömleği Demet Akalın'ın aldığını ve oyuncularımızın imzaladığı posteri bir başka hayırsever arkadaşımızın aldığını temel amacın hayır olduğunu söyledim. Demet Akalın ciklette satılsa o bağışı yapacaktı. O gömleği alması sembolik bir şeydi. Oraya insanlar yardım yapmaya gelmişti. Bunları konuşmak çok ayıp!  Kullanılan gömlek ve yüzük filmde Timuçin Esen'in kullandığı gömlek ve yüzük. Yapmayın Allah aşkına! Yapmayın yalvarırım!''

Filmin gelirleriyle Muhterem Nur'a ev alma sözü verdiği iddia edilen Mustafa Uslu: ''Benim Muhterem Nur'a ev alma gibi ya da başka bir şey alma gibi yasal bir zorunluluğum yok. Bu olmadığı halde ben Muhterem Hanım'a destek oluyorum zaten.'' dedi. Mustafa Uslu'dan hiçbir şekilde para almadığını iddia eden Muhterem Nur'a ''Muhterem Hanım ne diyorsa doğrudur o öyle diyor diye ben de banka dekontu mu göndereyim ''dedi. (2.sayfa)

YORUM YAP
YORUMLAR