Mustafa Sandal'dan yıllar sonra gelen O Ses Türkiye itirafı

Daha önce O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, yarışmanın gerçekçi olmadığını ifade etti.

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu gerçekleştirdiği, 2011 yılından beri Türk televizyonlarında ilgiyle takip edilen ses yarışması O Ses Türkiye’nin eski jürisi Mustafa Sandal, yarışmanın perde arkasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“O Ses Türkiye bir illüzyon” diyen Sandal, magazin gazetecisi Bilal Özcan’a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

“O Ses Türkiye bir yetenek yarışması değil. Orası bir illüzyon ve gerçek değil. En azından ilk sene ben oradayken biraz müzikle alakası vardı, müzikle alakası varmış taklidini daha iyi yapıyordu; artık öyle bir şey de kalmadı.

Artık jüri şova döndü, müzikli bir güldürü şov gibi oldu. Oradan birinin çıkıp gerçekten kalıcı bir şekilde başarılı olabilmesi için program bitip ışıklar kapandıktan sonra da arkasında durman gerekiyor. Neden biz O Ses Türkiye’den daimi olarak hayatımızda olabilen bir isimle karşılaşmadık?” dedi.

“MÜZİKLİ GÜLDÜRÜ ŞOV”

Öte yandan kendi takımındaki yarışmacıları uyardığını da belirten Sandal sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bence kronoloji şöyle gidiyor; O Ses Türkiye bir numarada Acun Medya’ya, iki numarada jürilere, üç numarada orkestra ve prodüksiyona, dört numarada seyircilere yarıyor. Listenin sonunda oradaki yarışmacılar geliyor.

Ben kurduğum takıma ‘Şu andan itibaren farkındalığınızı artırmanızı istiyorum. Buradaki şeylerin bir illüzyon olduğunu ve zehir gibi kanınıza girerken miktarına çok dikkat edin.

Burayı bir tecrübe olarak görüp buradaki beklentilerinizi ne kadar gerçekçi tutarsan kendinize o kadar iyilik yapmış olursunuz’ diyordum. Şu an jüri üyelerinin performansı çok iyi ama müzik yarışması değil de müzikli güldürü şov”

Sandal’ın bu açıklaması üzerine jüri üyeleri Hadise, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Seda Sayan’ın yanı sıra yıllardır programın yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı’dan ne yanıt geleceği ise merak konusu oldu.

MUSTAFA SANDAL’IN ÖNCEKİ AÇIKLAMASI

Ünlü şarkıcı, daha önce 2 sezon boyunca yer aldığı programdan ayrılma sebebiyle ilgili Ömür Gedik’e verdiği röportajda “Zaten en başta Acun’la ekibin her sezon değişeceğini konuşmuştuk. Yani bizim 2. sezonda da olmamamız gerekiyordu.

3. sezonda yine orada olmam dengeleri ciddi biçimde bozardı. Acun benim arkadaşım, bu kararı birlikte verdik. Bence Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz programa tazelik getirecektir” demişti. (Kaynak Müzikonair)

YORUM YAP
YORUMLAR